Artikkelit, videot, podcastit

Lue Katsele Kuuntele Lue
Sijoittajan profiili 

Ole sinut salkkusi kanssa

Markkinoiden nousuja ja laskuja on vaikea ennustaa. Tärkeintä on rakentaa sijoitussalkku oman tuottotavoitteen ja riskinsietokyvyn mukaiseksi sekä pitää pää kylmänä.

 

Ideat ja rakenteet digiasentoon

Digitaaliset palvelut mullistavat kansalaisten, yritysten ja yhteiskunnan arjen. Mullistuksen voittajiksi nousevat ne, jotka luovat sähköisiä ideoita ja rakenteita.

Mausteet pinoissa 

Uuden ajan salkku

Mausteiden tuonti Aasiasta oli 1600-luvulla kannattavaa, mutta myös riskialtista liiketoimintaa. Miten tämä liittyy nykypäivän sijoittamiseen?

 

Yksilöllisyys on suurinta luksusta

Suomessa ei ole oikein osattu tehdä luksuksesta kasvubisnestä. Kämp Collection Hotels aikoo näyttää, että se on mahdollista. Nopeasti laajentuneen yhtiön tunnetuin hotelli on loistelias Kämp Helsingin keskustassa

Jaakko Heikkinen 

Näitä sijoitusjohtaja seuraa

Mitä uutislähteitä Private Banking Lapin sijoitusjohtaja Jaakko Heikkinen seuraa? Mistä muualta hän hankkii taloustietoa?

Mats Hansson 

Tunne itsesi - tunne salkkusi

Taitava sijoittaminen vaatii paljon osaamista ja kovaa työtä. Tämä ei ole kuitenkaan koko totuus. Paremmaksi sijoittajaksi tullaan myös itsetuntemuksen avulla. Siihen kytkeytyy lisäksi salkun kokonaisvaltainen tuntemus.

Jan von Gerich 

Korkovinkkejä sijoittajalle

Matalien ja jopa negatiivisten korkojen trendin arvioidaan jatkuvan vielä muutamia vuosia. Miten sijoittajan kannattaa toimia? Kannattaako koronmuutokselta suojautua? Nordean asiantuntijat vastaavat.

Juha Nurminen 

Itämeren suojelijan Juha Nurmisen arvot

Yrittäjiä ja laivanvarustajia – heitä on Nurmisen suvussa riittänyt. Myös Juha Nurminen on kokenut yrittäjä, mutta 70-vuotias merten ystävä kipparoi nykyään enimmäkseen kunnianhimoisia ympäristöhankkeita. 

Juha Nurminen 

Auto - hyvä vai huono sijoitus?

Klassikkoauto, arvoauto, museoauto. Entä sijoitusauto? Vanhoihin autoihin sijoittaminen vaatii taitoa. Jos kuitenkin herkku osuu kohdalle, tuotto-odotus voi olla realistisestikin tuntuva.

Ota yhteyttä Nordea Private Bankingiin
Katsele
Ipad in hand 

Markkinauutiset videona Avautuu uuteen ikkunaan

Sijoitusstrategimme avaavat viikoittain sijoitusmarkkinoiden kiinnostavimpia ajankohtaisia tapahtumia ja Nordean näkemyksiä markkinoiden kehityksestä.

Kuuntele
 

Sijoittajawebinaarit - kuule ajankohtaiset uutiset ja näkemykset sijoitusmarkkinoilta

Tervetuloa 30-60 min kestäviin maksuttomiin katsauksiin kätevästi internetissä.

Kuukausittain järjestettävässä Sijoittajawebinaarissa kuulet viimeisimmät markkinatapahtumat sekä niiden vaikutuksen sijoittamiseen. Webinaarin lopussa voit esittää kysymyksiä aiheesta.

Nordea Marketsin podcastit 

Näkemyksiä talouteen podcasteina Avautuu uuteen ikkunaan

Mitä Wall Streetilla ajatellaan Trumpin vaikutuksesta osakemarkkinoihin?

Nordean podcastit tarjoavat asiantuntijoidemme näkemyksiä ja katsauksia talouden trendeihin sekä finanssimaailman oppeja ja oivalluksia.