Valuuttapalvelut

Eurojen käyttäminen vienti- ja tuontikaupassa voi tuntua houkuttelevalta. Ulkomaiset asiakkaat ja toimittajat haluavat kuitenkin useimmiten käyttää omaa valuuttaansa. Eurojen käyttö johtaa asiakkaiden ostohalukkuuden laskuun ja nostaa toimittajien hintoja. Siksi kannattaa miettiä ulkomaisen valuutan käyttämistä viennissä ja tuonnissa. Nordean valuuttapalveluilla voit hallita valuutanvaihdon ja valuuttariskin helposti ja edullisesti. Valuuttapalvelumme laajuus vaihtelee valuutoittain ja maittain. Ota yhteyttä tarkempien lisätietojen saamiseksi.

Vientiyritys Tuontiyritys Vientiyritys

Lisää tyytyväisiä asiakkaita

Voit täyttää ulkomaisten asiakkaiden toiveet Nordean valuuttapalveluiden avulla

Ulkomaiset asiakkaat haluavat usein käyttää omaa valuuttaansa. Selvitä omien myyjiesi kanssa voitko kasvattaa myyntiä ja potentiaalisten asiakkaiden määrää, jos annat asiakkaiden maksaa heidän omassa valuutassaan.

Eurojen käyttäminen tarkoittaa valuutanvaihdon ja riskin ulkoistamista asiakkaalle, eikä asiakas usein pidä tästä. Te puolestaan voitte hallita valuuttariskiänne helposti ja edullisesti meidän avulla.

Valuuttapalvelumme laajuus vaihtelee valuutoittain ja maittain. Ota yhteyttä tarkempien lisätietojen saamiseksi.

Tuontiyritys

Kustannussäästöjä valuuttapalveluilla

Käytä ulkomaista valuuttaa tuontikaupassa ja saa vastineeksi halvemmat hinnat

Ulkomaiset toimittajat haluavat usein käyttää omaa valuuttaansa. Suostumalla tähän voit saada vastineeksi edullisemmat hinnat. Asia on helppo selvittää ottamalla se puheeksi ulkomaisen tavarantoimittajan kanssa. Sen jälkeen voit vertailla valuutta- ja eurohintoja meidän avullamme.


Valuuttapalvelumme laajuus vaihtelee valuutoittain ja maittain. Ota yhteyttä tarkempien lisätietojen saamiseksi.