Taloudellinen tutkimus

Nordea Marketsin tutkimusosasto analysoi ja ennustaa makrotalouden sekä rahoitusmarkkinoiden kehitystä. Tutkimusosasto vastaa myös Nordean talousennusteesta ja pidemmän aikavälin korko- ja valuuttakurssiennusteista. Lisäksi tutkimusosastolla on useita säännöllisiä julkaisusarjoja, joihin voit tutustua alla.

Ajankohtaista tutkimuksessa Ajankohtaista tutkimuksessa

Taloudellinen tutkimus

Nordea Marketsin tutkimusosasto analysoi ja ennustaa makrotalouden sekä rahoitusmarkkinoiden kehitystä. Yleisen kansainvälisen talouskehityksen ohella makrotalouden analyysissa seurataan kotimaista ja kehittyvien talouksien kehitystä. Rahoitusmarkkinoiden analyysi keskittyy korko-, valuutta- ja hyödykemarkkinoihin.

Tutkimusosastolla on useita säännöllisiä julkaisusarjoja, joiden lisäksi osaston ekonomistit ja strategit julkaisevat blogeja ja muita talouskommentteja nettisivuillaan, esiintyvät omissa ja sidosryhmien seminaareissa sekä vaihtavat päivittäin näkemyksiä Nordea Marketsin dealing-salin myyntihenkilöstön ja median kanssa.

Tutkimusosasto myös vastaa Nordean talousennusteesta ja pidemmän aikavälin korko- ja valuuttakurssiennusteista. Yritysasiakkaille tarjotaan ajoittain sijoitussuosituksia.

Uusimmat julkaisut


Palvelutarjontamme