Näin käytät e-Markets -palvelua

Valuuttaennusteet nyt saatavilla - vain yhdellä klikkauksella


Etsitkö helppoa tapaa saada näkemys valuuttakurssien liikkeistä lähikuukausien aikana? Nyt sekä Nordean ennusteet että konsensusennusteet ovat saatavilla e-Markets -palvelussa. Pääset käyttämään niitä milloin tahansa ja missä tahansa.

Siirtymässä uusille markkinoille? Autamme sinua riskienhallinnassa


e-Markets –palvelu tarjoaa nyt maakohtaista tietoa, joka auttaa arvioimaan uuteen markkina-alueeseen liittyviä riskejä. Saat tietoa suojausmahdollisuuksista kyseisen maan valuutassa sekä relevanttia tutkimustietoa.

Säästä aikaa kaupankäynnin hallinnoinnissa


Kaupankäyntidokumenttien käsittelyyn tarkoitettu verkkopalvelumme tekee asiakirjojen käsittelystä nopeaa ja mutkatonta. e-Markets -palvelu pitää kaupankäyntiasiakirjat järjestyksessä, jotta voit itse keskittyä liiketoimintaan. *

Seuraa markkinoita ja kaupankäyntiäsi mobiilisti


e-Markets -palvelun avulla Nordean tutkimustieto sekä haluamasi kurssit ja kuvaajat ovat käytettävissäsi milloin tahansa ja missä tahansa – myös mobiilisti. Voit lisäksi seurata korko- ja valuuttakauppojen kaupankäyntidokumentteja ja vahvistuksia verkossa. *

Delegoi 30 sekunnissa


Oletko lähdössä lomalle? Kaupankäyntidokumenttien käsittelyn ja muiden kaupankäyntiin liittyvien tehtävien delegointi on nyt tehty helpoksi. Pyydä e-Markets-palvelun pääkäyttäjää lisäämään uusi käyttäjä, delegoi tehtävät ja lähde rentouttavalle lomalle.

Helppo ohje delegointiin e-Marketsissa

Nexus delegate