Digitaalisia uudistuksia Nordea Henkivakuutuksen asiakkaille

Haluamme tarjota asiakkaillemme joustavia ja nykyaikaisia tapoja hoitaa vakuutusasioita. Kehitämme digitaalisia palvelujamme jatkuvasti, jotta asiakkaidemme asiointi olisi helppoa, nopeaa ja turvallista – ajasta ja paikasta riippumatta.  

Sähköiset asiakastulosteet Mobiili Verkkopankki Sähköiset asiakastulosteet

Nordea Henkivakuutuksen asiakastulosteet muutetaan sähköiseen muotoon

Asiakasviestintämme siirtyy entistä vahvemmin sähköisiin kanaviin, minkä johdosta vähennämme lähetettävän paperipostin määrää. Nordean verkkopankkiasiakkaana saat sopimukseesi liittyvät dokumentit jatkossa sähköisessä muodossa verkkopankkiisi. Uudistus toteutetaan vaiheittain vuodesta 2016 alkaen.

Sähköinen dokumentti on helppo ja turvallinen

Uuden sähköisen dokumentin saapuessa verkkopankkiisi voit helposti esimerkiksi tarkistaa, ovatko sopimukseesi liittyvät tiedot ajan tasalla ja vastaako sopimuksesi sisältö nykyisiä tarpeitasi.

Sähköinen tuloste on
  • aina helposti saatavilla verkkopankissa
  • turvallinen –  ei huolta tulosteiden hävittämisestä
  • tuttu – vastaa nykyistä paperista tulostettasi
  • ympäristöystävällinen
  • maksuton 

Löydät sähköiset dokumentit verkkopankistasi kohdasta Päivittäiset raha-asiat > Omaposti. Arkistoimme sähköiset dokumentit puolestasi ja ne ovat saatavilla verkkopankissasi aina halutessasi. Voit milloin tahansa tallentaa sähköisen dokumentin sellaisenaan omalle tietokoneellesi ja halutessasi myös tulostaa tallentamasi dokumentin.

Jos sinulla ei ole Nordean verkkopankkitunnuksia, lähetämme sopimukseesi liittyvät tulosteet jatkossakin paperisena. Myös alaikäisten sekä edunvalvonnassa olevien asiakkaiden sopimuksiin liittyvät dokumentit säilyvät paperisina.

Mobiili

Vakuutussäästöjen saldoja on nyt mahdollista seurata mobiilipankin kautta 

Näet mobiilipankin etusivulla vakuutussäästöjesi yhteissumman, ja saldoa klikkaamalla pääset tarkastelemaan kunkin sopimuksen saldoja erikseen.

Sopimuksen sisällä olevien yksittäisten sijoituskohteiden arvonkehitystä on mahdollista seurata tuttuun tapaan verkkopankin Säästöt ja sijoitukset tai Vakuutukset-välilehdillä. Tätä toiminnallisuutta ei ole vielä tässä vaiheessa mobiilissa, mutta huomioimme sen mobiilipankin jatkokehityksessä. 

Mobiilipankki toimii iPhonella, iPadilla, Android-puhelimilla sekä Windows Phone -puhelimilla.

Katso mobiilisovelluksen käyttöönotto-ohjeetAvautuu uuteen ikkunaan.

Verkkopankki

Nordea Henkivakuutuksen verkkopankkipalvelut uudistuvat

Uudistimme henkilöasiakkaiden verkkopankkipalveluitamme julkaisemalla 15.11.2016 uuden vakuutussäästämisen ja henkilövakuuttamisen palvelun, Vakuutukset-osion.

Pääsy uuteen Vakuutukset-osioon tapahtuu verkkopankissa valitsemalla Vakuutukset > Vakuutussäästöt ja henkilövakuutukset.

Huomioitavaa uudessa Vakuutukset-osiossa 

  • Palvelun ulkoasu on muuttunut ja mukailee Säästöt ja sijoitukset -välilehden ulkoasua.
  • Vakuutukset-osio avautuu erillisenä istuntona uuteen ikkunaan tai välilehteen, riippuen selaimesi asetuksista.
  • Toiminnallisuudet sekä käyttölogiikka ovat muuttuneet. 
  • Muutoksia lisämaksujen tekemiseen ja toimeksiantojen vahvistamiseen

Toimeksiantojen vahvistaminen  

Vakuutukset-osiossa toimeksiantojen vahvistaminen tapahtuu tunnuslukusovelluksella tai tunnuslukulaitteella. Paperinen tunnuslukukortti ei enää käy toimeksiantojen vahvistamiseen. 

Jos et ole vielä ottanut tunnuslukusovellusta käyttöösi, kannattaa sinun ladata sovellus mobiililaitteellesi. Tutustu tunnuslukusovellukseen sekä käyttöohjeisiinAvautuu uuteen ikkunaan.

Voit vahvistaa toimeksiantosi myös soittamalla Nordea 24/7:ään 0200 3000 (pvm/mpm) 24h/vrk ja tunnistautumalla pankkitunnustesi avulla.

Verkkopankkipalveluidemme kehitys jatkuu edelleen

Tuomme käyttöösi vaiheittain uusia toiminnallisuuksia vakuutusten hoitamiseen ja ostamiseen, jotta asiointisi olisi helppoa ja mutkatonta. Kerromme uudistuksista verkkosivuillamme sekä verkkopankin Vakuutukset-osiossa.