Ajankohtaista

24.3.2017

Parannamme Vakuutusten verkkopalvelua - käyttökatko tiistaina 28.3. klo 9-10

Teemme parannuksia Vakuutusten verkkopalveluun, jonka vuoksi Vakuutukset-osiossa on käyttökatko tiistaina 28.3. klo 9.00-10.00 välisenä aikana. 

Käyttökatkon aikana Nordean eläke- ja säästöhenkivakuutukset, Capital, Tavoitesäästö ja Henkilöturva -sopimukset ovat pois käytöstä.

Parannukset Vakuutusten verkkopalveluun

  • Sopimuksen tapahtumat -sivulla näytetään jatkossa myös kulu- ja tuottoprosentit ja tapahtumat kuluvan vuoden lisäksi myös kahdelta edeltävältä vuodelta sekä yhteenveto koko sopimusajalta.
  • Eläkevakuutuksille näytetään eläke-ennusteen tuotto-olettamaprosentti.

Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa.

9.3.2017

Vakuutusten verkkopalvelussa käyttökatko maanantaina 13.3. ja tiistaina 14.3.

Nordean eläke- ja säästöhenkivakuutukset, Capital, Tavoitesäästö ja Henkilöturva -sopimukset ovat tilapäisesti pois käytöstä teknisten huoltotoimenpiteiden takia 

  • maanantaina 13.3.2017 klo 20.00 alkaen. Katkon arvioidaan päättyvän viimeistään klo 24.00.
  • tiistaina 14.3.2017 klo 9.00 alkaen. Katkon arvioitu kesto on puoli tuntia.

Pahoittelemme katkoista aiheutuvaa haittaa.

25.11.2016 

Hyödynnä osanosto-toimeksiannon tekemisessä verkkopankin chat-palvelua 

Ilmoita meille verkkopankin chat-palvelun kautta, mikäli haluat tehdä osanoston Tavoitesäästö-, Capital- tai säästöhenkivakuutussopimuksestasi.

Chat-palvelua käyttämällä nopeutat asiointiasi verrattuna verkkopankin asiakaspostin kautta lähetettyyn toimeksiantoon. Varmistamme chat-keskustelun aikana, että kaikki tarvittavat tiedot osanoston osalta tulevat läpikäydyksi ja välitämme toimeksiantosi saman tien eteenpäin käsiteltäväksi.


18.11.2016

Toimeksiannot vahvistetaan Vakuutukset-osiossa tunnuslukusovelluksella

Vakuutukset-osiossa toimeksiantojen vahvistaminen tapahtuu mobiililaitteeseen ladattavalla tunnuslukusovelluksella. Mikäli et vielä käytä tunnuslukusovellusta, kannattaa sinun ladata sovellus käyttöösi. Tutustu tunnuslukusovellukseen ja sen käyttöohjeisiin.

Toimeksiantojen vahvistus onnistuu myös soittamalla Nordea 24/7:ään 0200 3000 (pvm/mpm) 24h/vrk sekä asioimalla Nordean konttorissa. 

Paperinen tunnuslukukortti ei käy toimeksiantojen vahvistamiseen Vakuutukset-osiossa.