Ajankohtaista

13.10.2017

Asiakkailta kerättävät tiedot

Haluamme suojella asiakkaitamme ja koko yhteiskuntaa. Asiakkailta kerättävät tuntemis- ja muut henkilötiedot luovat pohjan luottamukselliselle asiakassuhteelle, ja joiden avulla voimme huomata tavanomaisesta poikkeavan palveluiden käytön ja mahdollisen laittoman toiminnan. Asiakkaan tunteminen on myös tärkeä osa vakuutusyhtiötä koskevien lakisääteisten velvoitteiden hoitamista. 

Asiakkaalta kerättyjä tuntemistietoja ja muita henkilötietoja voidaan käyttää rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen selvittämiseen, paljastamiseen ja estämiseen. Lisäksi tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen tutkintaan saattamista varten sekä sellaisten rikosten tutkintaan saattamista varten, joilla rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen kohteena oleva omaisuus tai rikoshyöty on saatu.


10.4.2017

Toimeksiannot vakuutussopimuksissa kiirastorstaina

Sijoitussidonnaisten vakuutussopimusten toimeksiantojen katkoaika 13.4.2017 on poikkeuksellisesti klo 11.00 (normaalisti klo 14.00). Kiirastorstaina klo 11.00 jälkeen tehdyt toimeksiannot käsitellään seuraavana pankkipäivänä. Poikkeuksellinen katkoaika koskee sekä konttorissa että verkkopankissa tehtyjä toimeksiantoja.  


24.3.2017

Parannamme Vakuutusten verkkopalvelua - käyttökatko tiistaina 28.3. klo 9-10

Teemme parannuksia Vakuutusten verkkopalveluun, jonka vuoksi Vakuutukset-osiossa on käyttökatko tiistaina 28.3. klo 9.00-10.00 välisenä aikana. 

Käyttökatkon aikana Nordean eläke- ja säästöhenkivakuutukset, Capital, Tavoitesäästö ja Henkilöturva -sopimukset ovat pois käytöstä.

Parannukset Vakuutusten verkkopalveluun

  • Sopimuksen tapahtumat -sivulla näytetään jatkossa myös kulu- ja tuottoprosentit ja tapahtumat kuluvan vuoden lisäksi myös kahdelta edeltävältä vuodelta sekä yhteenveto koko sopimusajalta.
  • Eläkevakuutuksille näytetään eläke-ennusteen tuotto-olettamaprosentti.

Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa.

9.3.2017

Vakuutusten verkkopalvelussa käyttökatko maanantaina 13.3. ja tiistaina 14.3.

Nordean eläke- ja säästöhenkivakuutukset, Capital, Tavoitesäästö ja Henkilöturva -sopimukset ovat tilapäisesti pois käytöstä teknisten huoltotoimenpiteiden takia 

  • maanantaina 13.3.2017 klo 20.00 alkaen. Katkon arvioidaan päättyvän viimeistään klo 24.00.
  • tiistaina 14.3.2017 klo 9.00 alkaen. Katkon arvioitu kesto on puoli tuntia.

Pahoittelemme katkoista aiheutuvaa haittaa.

25.11.2016 

Hyödynnä osanosto-toimeksiannon tekemisessä verkkopankin chat-palvelua 

Ilmoita meille verkkopankin chat-palvelun kautta, mikäli haluat tehdä osanoston Tavoitesäästö-, Capital- tai säästöhenkivakuutussopimuksestasi.

Chat-palvelua käyttämällä nopeutat asiointiasi verrattuna verkkopankin asiakaspostin kautta lähetettyyn toimeksiantoon. Varmistamme chat-keskustelun aikana, että kaikki tarvittavat tiedot osanoston osalta tulevat läpikäydyksi ja välitämme toimeksiantosi saman tien eteenpäin käsiteltäväksi.


18.11.2016

Toimeksiannot vahvistetaan Vakuutukset-osiossa tunnuslukusovelluksella

Vakuutukset-osiossa toimeksiantojen vahvistaminen tapahtuu mobiililaitteeseen ladattavalla tunnuslukusovelluksella. Mikäli et vielä käytä tunnuslukusovellusta, kannattaa sinun ladata sovellus käyttöösi. Tutustu tunnuslukusovellukseenAvautuu uuteen ikkunaan ja sen käyttöohjeisiin.

Toimeksiantojen vahvistus onnistuu myös soittamalla Nordea 24/7:ään 0200 3000 (pvm/mpm) 24h/vrk sekä asioimalla Nordean konttorissa. 

Paperinen tunnuslukukortti ei käy toimeksiantojen vahvistamiseen Vakuutukset-osiossa.