Miksi Nordean asiakkaaksi?

Olemme luotettava kumppani raha-asioissa. Tarjoamme käyttöösi monipuolisen asiantuntemuksemme sekä taloutesi hoitoon sopivat ratkaisut. 

Asiakkaana sinä olet toimintamme kivijalka. Haluamme auttaa sinua tekemään unelmistasi totta olemalla tukenasi kaikissa elämäntilanteissa. Olemme käytettävissäsi aina, kun tarvitset apua tai neuvoja talouteesi liittyvissä asioissa.

Pankkisi on siellä missä sinäkin

Tapaamme sinut siellä missä sinulle sopii: kasvotusten, verkossa, puhelimitse ja mobiilisti. Meiltä saat neuvoja ja apua silloin kun sitä tarvitset.  Asiakaspalvelumme on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. 

Sinä päätät miten, milloin ja missä hoidat pankkiasioitasi.

Voit hoitaa raha-asioitasi milloin tahansa myös itsenäisesti

Verkko- ja mobiilipalvelujen avulla maksat laskut tai tarkistat tiliin saldon missä ja milloin tahansa. Voit myös seurata kätevästi säästöjesi ja sijoitustesi tilannetta – asuntolainaa unohtamatta.

Seuraamalla Nordeaa sosiaalisessa mediassa pääset lukemaan muun muassa asiantuntijoidemme blogikirjoituksia ja tutkimusraportteja tai seuraamaan rahoitusmarkkinoita Nordea Investor -palvelun avulla.

Ratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Meiltä saat kaiken saman katon alta, korteista ja vakuutuksista säästämisen tuotteisiin ja eläkkeisiin. Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten, kun tarvitset neuvoja esimerkiksi oman kodin hankinnassa, eläkesuunnittelussa tai vakuutusasioissa. 

Keskittäminen kannattaa

Kun keskität kaiken pankkiasiointisi Nordeaan, saat lisäetuja läpinäkyvän asiakasohjelmamme ansiosta ja palvelukokonaisuuden, joka räätälöidään juuri sinun tarpeittesi mukaiseksi. 


Tervetuloa Nordeaan!