Verkkopankin kaupankäyntihinnat

Hajauta entistä edullisemmin sijoituksiasi ympäri maailman ja hyödynnä myös pienten pörssikauppojen edulliset välityspalkkiot.

Edulliset hinnat Aloita sijoittaminen verkossa Hinnat Edulliset hinnat

Tehokas hajautus entistä edullisemmin

Kaupankäynnin hinnastomme mahdollistaa pörssikaupankäynnin verkkopankissa entistä huokeammin kaikilla markkinoilla. Nyt hajautat edullisesti sijoituksiasi ympäri maailman, sillä hinnat koskevat kotimaisen pörssin lisäksi kaikkia tarjoamiamme kansainvälisiä markkinapaikkoja. 

Erityisesti pienten pörssikauppojen välityspalkkiot ovat edullisia. Maksat maksimissaan 1 % välityspalkkion riippumatta siitä, miten suurella summalla tai millä markkinalla käyt kauppaa. Esimerkiksi 100 euron kaupasta maksat vain 1 euron välityspalkkion.

Säilytys on seuraavan vuosineljänneksen ajan maksutonta tehdessäsi vaikka vain yhden arvopaperikaupan vuosineljänneksen aikana. Mikäli palkkioita ei ole lainkaan vuosineljänneksellä, säilytysmaksu veloitetaan kuten ennenkin.

Hintakatto 1 %

  • Yhden prosentin hintakatto kaikille asiakkaille ja kaikkiin kaupankäyntipalveluihin.*
  • Voimassa kaikilla asiakkaidemme käytössä olevilla 20 markkinapaikalla.
  • Koskee kaikkia pörssilistattuja tuotteita, joilla on mahdollista käydä kauppaa Nordean kautta.

*1 % palkkio koskee käytännössä alle 800 euron suuruisia kauppoja. Yli 800 euron kaupoissa hinnat laskevat alle 1 % kauppasummista.

Aloita sijoittaminen verkossa

Näin saat kaupankäyntipalvelun käyttöösi

  1. Avaa kaupankäyntipalvelu soittamalla Nordea 24/7, 0200 3000 (pvm/mpm). Mikäli sinulla ei ennestään ole arvo-osuustiliä, se voidaan avata samalla toimeksiannolla.
  2. Voit aloittaa pörssikaupan heti, kun kaupankäyntipalvelusi on aktivoitu. Palvelun avaaminen kestää muutaman arkipäivän.

Jos et ole vielä Nordean asiakas, tule asiakkaaksi verkossa. Tämä uusi palvelu on sinulle helppo ja kätevä tapa tulla Nordean asiakkaaksi. Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat käyttöösi Nordean pankkitunnukset, joilla todistat henkilöllisyytesi Nordean verkkopankissa, mobiilipankissa ja puhelimessa sekä monissa muissa sähköisissä palveluissa.

Hinnat

Hinnat

Palvelumaksut, euroa kuukaudessa
Palkkiokertymä< 150 e> 150 e> 500 e>1 000 e>2 500 e
Säästäjän palvelu00000

Sijoittajan palvelu

40000
Kaupankävijän palvelu
(palvelu päättyy 31.3.2017)
3535000

Sijoittajan palveluun voi ostaa Kauppalehden reaaliaikaisen uutissisällön ja kurssipaketin. Kumpikin maksaa erikseen ostettuna viisi euroa, ja yhteishinta on kahdeksan euroa. Kun välityspalkkiot ovat yli 150 euroa, nuo lisäsisällöt ovat maksuttomia.

Reaaliaikainen uutispaketti poistuu tarjoamasta14.3.2017. Reaaliaikaisen kurssipaketti on edelleen saatavilla, ja sen hinta on viisi euroa kuukaudessa. Kun välityspalkkiot ovat yli 150 euroa vuosineljänneksellä, kurssipaketti on maksuton.

Välityspalkkiot verkkopankissa
Palkkiokertymä< 150 e> 150 e> 500 e> 1 000 e> 2 500 e
Kaikki markkinat0,20 %
minimi 8 e

0,18 %
minimi 8 e 

0,15 %
minimi 5 e
0,10 %
minimi 5 e
0,06 %
minimi 3 e
HintakattoKaikissa pörssitoimeksiantojen palkkioissa on yhden prosentin hintakatto, joka tekee palkkiohinnoista edulliset erityisesti pienissä kaupoissa. Käytännössä yhden prosentin suuruinen välityspalkkio alle 800 euron kaupoissa alimman hintaportaan asiakkaalla vaihtelee 0,01-8,00 euron välillä. Esimerkiksi sadan euron kaupassa välityspalkkio on yksi euro.
Lue tarkemmin

Välityspalkkio Asiakaspalvelussa puhelimitse
0,5 %, minimi 40 e (kaikilla markkinoilla)

Välityspalkkio konttorissa
1 %, minimi 60 e (kaikilla markkinoilla)
Säilytysmaksut, euroa kuukaudessa, sisältää ALV 24 %

Välityspalkkioita kertynyt edellisellä neljännekselläEi välityspalkkioita edellisellä neljänneksellä
Private Banking -asiakas
00
Premium Banking -asiakas ja Avainasiakas
01,95
Yritys-asiakas ja muu asiakas02,95

Markkinakohtaiset tarkennukset 

Ei-euromääräisten osakkeiden valuuttakaupan palkkio on 0,3 %. Lisäksi

  • Lontoon pörssi perii oston yhteydessä 0,5 % leimaveron kauppahinnasta
  • transaktiovero 0,3 % peritään suurimpien ranskalaisten pörssiyhtiöiden osakkeiden ostoista. Veroa ei peritä välityspalkkiosta, eikä se ei koske osakkeiden myyntejä
  • transaktiovero 0,1 % peritään italialaisten osakkeiden kaupoista. Veroa ei peritä välityspalkkiosta.

Välityspalkkio on 2 %, minimi 168,19 euroa toimeksiannoissa, joita ei voi välittää automaattisesti. Myyjältä ja merkintäoikeuskaupoissa myös ostajalta perittävä kokonaismaksu on korkeintaan puolet kauppahinnasta.

Useamman kuin yhden vuorokauden voimassa olevissa toimeksiannoissa välityspalkkio peritään päiväkohtaisen toteutumisen mukaan.