Premium Varainhoito Global – koko maailma yhdellä sijoituksella

Premium Varainhoito Global -rahastot sopivat niin sijoitussalkkusi perustaksi kuin tuomaan maailmanlaajuista hajautusta muiden sijoitustesi rinnalle.

Rahastojen osakesijoitukset hajautetaan maailmanlaajuisesti eri alueille, maittain ja toimialoittain. Korkosijoituksissa huomioidaan myös maailmanlaajuinen hajautus, ja sijoituksia tehdään laajasti muun muassa erilaisiin yritys- ja valtionlainoihin. Mukana voi olla suoria osake- ja korkosijoituksia sekä rahastosijoituksia.

Nämä rahastot eivät sisällä suomalaisia osakkeita. Ne tarjoavatkin tehokkaasti lisähajautusta, jos sinulla on jo ennestään kotimaisia osakesijoituksia ja haluat hoitaa ne itse.

Voit valita riskitasoosi sopivan rahaston kolmesta vaihtoehdosta: Maltti, Tasapaino tai Kasvu.

Teemme työtä koko ajan sinun varallisuutesi parhaaksi

Premium Varainhoito Global -rahastoja hoitaa suomalainen salkunhoitotiimi. Tiimin jäsenet seuraavat markkinoiden liikkeitä jatkuvasti, analysoivat eri sijoituskohteita ja huolehtivat sijoitusten tasapainottamisesta aktiivisesti ajankohtaisen markkinanäkemyksen perusteella. Tukenaan heillä ovat muut Nordean varainhoidon ammattilaiset ympäri Pohjoismaita. Yhdessä he tekevät työtä hoitaakseen sinun varojasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Videolla suomalaisen salkunhoitoryhmän johtaja Kaj Forsström kertoo tiimin työskentelystä ja siitä, kuinka sijoituspäätökset tehdään.

Lisätietoja Premium Varainhoito Global -rahastoista saat Rahastot Nytistä.
(Valitse rahastoluokaksi Premium Varainhoitorahastot, niin saat luettelon kaikista varainhoitorahastoista.) 

Rahastoja hallinnoi Nordea Funds Oy.