Premium Varainhoito Global – koko maailma yhdellä sijoituksella

Premium Varainhoitorahastoperhe on laajentunut kolmella maailmanlaajuisesti sijoittavalla rahastolla. Uusien Global-rahastojen avulla hajautat sijoituksia kansainvälisille osake- ja korkomarkkinoille. 

Sopisiko Premium Varainhoito Global -rahasto täydentämään sinun salkkuasi? Sisällyttämällä sijoitussalkkuun erilaisia sijoituskohteita eri markkinoilta ja eri omaisuuslajeista voit pienentää kokonaissalkun riskiä ja parantaa salkun tuottoa sen riskiin nähden. 

Kolmesta Global-rahastosta voit valita omaan riskitasoosi sopivan: Maltti, Tasapaino tai Kasvu. Premium Varainhoito Global -rahastot eivät sisällä suomalaisia osakkeita ja ovat näin ollen oiva täydennys salkkuun esimerkiksi sijoittajalle, jolla jo on kotimaisia osakkeita. 

Kokenut salkunhoitotiimi hoitaa varallisuuttasi joka päivä 

Ammattimainen salkunhoitotiimi seuraa aktiivisesti tapahtumia taloudessa ja markkinoilla sekä muokkaa varainhoitosalkkuja ja valitsee sijoituskohteita ajankohtaisen näkemyksensä mukaisesti. Sinulle jää valittavaksi oma riskitasosi. 

"Premium Varainhoitopalvelun ratkaisut tarjoavat valmiin, laajasti hajautetun ja aktiivisesti hoidetun sijoituskokonaisuuden, joka sopii asiakkaalle joko sellaisenaan tai muiden sijoitusten rinnalle. Seuraamme ja arvioimme jatkuvasti markkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia ja teemme sijoituspäätökset puolestasi” kertoo vastaava salkunhoitaja Kaj Forsström

Hajauttamalla hallitset riskiä 

Sijoittaja tavoittelee tottakai tuottoa sijoittamalleen pääomalle. Tuottoon liittyy kuitenkin aina epävarmuutta eli riskiä. Mitä suurempaa tuottoa tavoittelee sitä suurempaa epävarmuutta ja tuotonvaihtelua joutuu yleensä hyväksymään. Tiettyyn pisteeseen saakka riskiä voi pienentää hajauttamalla sijoitukset eri omaisuuslajeihin ja eri markkinoille. Hajauttaminen on siis olennainen osa riskien hallintaa varainhoidossa.  

Sijoittaessasi Premium Varainhoito -rahastoihin varmistat, että hajautuksesi on jatkuvasti kunnossa ja että salkun tuotto-/riskisuhde on tehokas, jolloin saat mahdollisimman hyvää tuottoa valitsemaasi riskitasoon nähden.  

Keskustele oman Premium varainhoitajasi kanssa sopisivatko nämä uudet rahastot juuri sinulle.

Lisätietoja Premium Varainhoito -rahastoista saat Rahastot NytistäAvautuu uuteen ikkunaan. (Valitse Rahastoluokaksi Premium Varainhoitorahastot, niin saat luettelon kaikista varainhoitorahastoista.)