Pörssikauppojen välityspalkkioihin hintakatto verkkopankissa

Verkkopankin kaupankäyntihinnastomme uudistuu 1.4. alkaen. Laskemme erityisesti pienten pörssikauppojen välityspalkkioita selvästi ja tarjoamme samat välityspalkkiot jatkossa sekä kotimarkkinoilla että ulkomaisissa pörsseissä tehtyihin kauppoihin. Näin sijoitukset voi myös hajauttaa entistä edullisemmin ympäri maailmaa.

Hintakatto välityspalkkioihin

Tuomme ensimmäisenä osakevälittäjänä Suomessa hintakaton pörssikauppojen välityspalkkioihin. Tämä koskee verkkopankissa tehtäviä pörssikauppoja kaikilla markkinapaikoilla. Jatkossa välityspalkkio on maksimissaan yksi prosentti kauppahinnasta kaikissa hintaportaissa ja kaikissa kaupoissa. Yhden prosentin hintakatto tarkoittaa sadan euron kaupassa yhden euron palkkiota.

Nordea on uudistuksen myötä edullinen osakevälittäjä pieniä osakekauppoja tekevälle sijoittajalle, varsinkin kansainvälisillä markkinoilla. 

Tehokas hajautus entistä edullisemmin  

Sijoitukset voi hajauttaa entistä edullisemmin ympäri maailmaa, sillä hintamuutos koskee kotimaisen pörssin lisäksi myös kansainvälisiä markkinapaikkoja. Tarjolla on yli 20 eri markkinapaikkaa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.  

Säilytysmaksut uudistuvat

Säilytysmaksujen hinnasto uudistuu myös. Pörssituotteiden säilyttäminen on maksutonta kaikille asiakkaille, jotka maksavat välityspalkkioita vähintään yhden sentin  vuosineljännestä kohden. Mikäli palkkioita ei ole lainkaan vuosineljänneksellä, säilytysmaksu veloitetaan kuten ennenkin.

Tutustu 1.4.2016 voimaan tulevaan hinnastoon