Maksa ostokset kätevästi puhelimella

Monelle lähimaksaminen kortilla on tuttua. Siinä kortti vain viedään muutaman sentin päähän maksupäätteestä. Samaan tapaan maksat myös puhelimella. 

Kaupoissa ja verkossa

Puhelimella toimiva Nordean lähimaksu on ollut käytössä Android-puhelimissa puolitoista vuotta. Tätä Nordea Pay -palvelua, käyttää ostoksiinsa jo kymmenettuhannet asiakkaamme. 

Nordea Pay:llä maksat ostoksia puhelimellasi kaupoissa; verkko-ostoksissa Nordea Pay toimii erityisen masterpassin avulla. Sovelluksessa näet kaikki korttisi sekä niiden saldot ja korttitapahtumat.

Lokakuun loppupuolella Nordean asiakkaat saivat käyttöönsä iPhonella toimivan Apple Payn.  Se on Applen digitaalinen lompakkosovellus, ja sen käyttöön sopivat puhelimen lisäksi Apple Watch, iPad ja Mac. Kuten Nordea Paylläkin, sillä voi maksaa liikkeissä, verkkokaupoissa, joissa maksutapana on Apple Pay sekä eri sovelluksissa. 

Kortilla voit lähimaksaa enintään 25 euron ostoksia; puhelimella maksat kortin turvarajojen puitteissa isompiakin ostoksia.

Vie puhelin lähelle lukijaa, odota ja hyväksy

Puhelimella voi maksaa kaikissa liikkeissä, joiden maksupäätteessä on lähimaksamisesta kertova symboli: kolme kaarevaa viivaa. Rahat veloitetaan normaalin korttimaksun tapaan; kortissa ei tarvitse olla lähimaksuominaisuutta. 

Käytännössä puhelin viedään lähelle kaupan maksupäätteen lähimaksulukijaa ja hyväksytään sormenjäljellä tai tunnusluvulla. 

Käyttöönotto on helppoa

Nordea Payn lataat puhelimen sovelluskaupasta ja Apple Payn käyttöönotto käy helpoiten joko Nordea Mobiilipankissa tai Nordea Pay -sovelluksessa käyttäen tunnistautumiseen Nordea Tunnusluvut -sovellusta. Lisätietoa saat Nordea 24/7 -palvelusta.

Käyttöön tarvitset älypuhelimen, jonka käyttöjärjestelmän tulee olla päivitetty. Lisäksi tarvitset Nordean tunnuslukusovelluksen sekä maksukortin. 

Lue tarkemmin laitevaatimuksista ja palvelun käyttöönotosta: nordea.fi/applepay ja nordea.fi/nordeapay.