Premium Varainhoitoratkaisut

Premium Varainhoitoratkaisut ovat rahastoja, joista voit valita omaan riskitasoosi sopivan. Salkunhoitaja huolehtii varojesi sijoittamisesta hajauttaen varat aktiivisesti tuotto- ja riskitavoitteesi mukaan osake- ja korkomarkkinoille.

Varanhoitoratkaisut Varovainen Maltti Tasapaino Kasvu Varanhoitoratkaisut

Aktiivista ja ammattitaitoista varainhoitoa varallisuutesi kartuttamiseksi

Premium Varainhoitoratkaisut tarjoavat sinulle hyvän mahdollisuuden vaurastumiseen, sillä sijoituksia hoidetaan aktiivisesti ja ammattitaitoisesti. Rahastoja hoitaa Kaj Forsström tiimeineen. Hän on toiminut Nordean yhdistelmärahastojen salkunhoitajana yli kymmenen vuotta. Rahastojen sijoituksia hoidetaan aktiivisesti Nordean sijoitusnäkemyksen mukaan sijoittaen maailmanlaajuisesti rahastoihin ja suoriin sijoituskohteisiin.

Premium Varainhoitoratkaisut sopivat sinulle, joka haluat

  • yhdellä sijoituksella kokonaisratkaisun pidemmälle aikavälille
  • tehokkaan ja laajan hajautuksen
  • aktiivista ja ammattitaitoista salkunhoitoa.
Varovainen

Premium Varainhoito Varovainen

Voimakkaasti korkopainotteinen yhdistelmärahasto, jonka osakepaino voi olla 0-25 %. Merkittävä osa rahaston varoista sijoitetaan erilaisiin yritys- ja valtionlainoihin. Osakesijoitukset hajautetaan maailmanlaajuisesti suomalaisia osakkeita painottaen.

Tutustu tarkemmin rahaston sijoituspolitiikkaan, riskeihin ja kuluihin lukemalla ennen sijoituspäätöstä rahaston säännöt, avaintietoesite ja virallinen rahastoesite Rahastot Nyt -palvelussa. Tutustu myös joka kuukausi ilmestyvään rahastoraporttiin.

Premium Varainhoitoratkaisut ovat sijoitusrahastoja, joita hallinnoi Nordea Funds Oy.

Maltti

Premium Varainhoito Maltti

Korkopainotteinen yhdistelmärahasto, jonka osakepaino voi olla 0-50 %. Merkittävä osa rahaston varoista sijoitetaan erilaisiin yritys- ja valtionlainoihin. Osakesijoitukset hajautetaan maailmanlaajuisesti suomalaisia osakkeita painottaen.  

Tutustu tarkemmin rahaston sijoituspolitiikkaan, riskeihin ja kuluihin lukemalla ennen sijoituspäätöstä rahaston säännöt, avaintietoesite ja virallinen rahastoesite Rahastot Nyt -palvelussa. Tutustu myös joka kuukausi ilmestyvään rahastoraporttiin.

Premium Varainhoitoratkaisut ovat sijoitusrahastoja, joita hallinnoi Nordea Funds Oy.

Tasapaino

Premium Varainhoito Tasapaino

Yhdistelmärahasto, jonka osakepaino voi olla 25-75 %. Rahaston korkosijoitukset tehdään erilaisiin yritys- ja valtionlainoihin. Osakesijoitukset hajautetaan maailmanlaajuisesti suomalaisia osakkeita painottaen.

Tutustu tarkemmin rahaston sijoituspolitiikkaan, riskeihin ja kuluihin lukemalla ennen sijoituspäätöstä rahaston säännöt, avaintietoesite ja virallinen rahastoesite Rahastot Nyt -palvelussa. Tutustu myös joka kuukausi ilmestyvään rahastoraporttiin.

Premium Varainhoitoratkaisut ovat sijoitusrahastoja, joita hallinnoi Nordea Funds Oy.

Kasvu

Premium Varainhoito Kasvu

Osakepainotteinen yhdistelmärahasto, jonka osakepaino voi olla 50-100 %. Merkittävä osa rahaston varoista sijoitetaan maailmanlaajuisesti osakemarkkinoille suomalaisia osakkeita painottaen.  

Tutustu tarkemmin rahaston sijoituspolitiikkaan, riskeihin ja kuluihin lukemalla ennen sijoituspäätöstä rahaston säännöt, avaintietoesite ja virallinen rahastoesite Rahastot Nyt -palvelussa. Tutustu myös joka kuukausi ilmestyvään rahastoraporttiin.

Premium Varainhoitoratkaisut ovat sijoitusrahastoja, joita hallinnoi Nordea Funds Oy.

Neuvoja rahastosäästämiseen

Funds Magazine  

Tilaa rahastojen digilehti

Tilaa Funds Magazine ja saat käyttöösi arkiston täynnä kiinnostavia rahastoja ja markkinoita käsitteleviä uutisia ja artikkeleita.

Sail boat stem  

Vastuullista tuottoa

Nordean rahastoja hoidetaan vastuullisesti. Salkunhoidossa otetaan huomioon ympäristöön, yhteiskuntaan ja hyvään hallintotapaan liittyvät asiat.