Nordea-rahastojen toimeksiannot juhannusviikolla

Juhannusaatto 24.6.on pyhäpäivä, eikä rahastoihin voi tehdä toimeksiantoja Suomessa. Jos haluat ostaa tai myydä rahastoja ennen juhannusta, pitää toimeksianto Suomeen rekisteröityihin rahastoihin tehdä pääsääntöisesti torstaina 23.6. ennen klo 16.30. Kello 16.30 tai sen jälkeen tehdyt toimeksiannot toteutetaan maanantaina 27.6. klo 16.30. 

Nordea Japani-, Kaukoitä-, Kehittyvät Osakemarkkinat- ja III Takuuturva 100 -rahastoihin toimeksianto on tehtävä 22.6. klo 16.30 mennessä, jos haluat sen toteutuvan ennen juhannusta.

Rahastojen merkinnät ja lunastukset maksetaan kahden pankkipäivän kuluttua toteutumispäivästä. 

Toimeksiannot Luxemburgiin rekisteröityihin rahastoihin

Kaikki Luxemburgiin rekisteröidyt rahastot sekä Suomeen rekisteröidyt syöttörahastot Nordea Intia ja Nordea Kiina ovat suljettuina myös torstaina 23.6. Luxemburgin paikallisen pyhäpäivän vuoksi.  Jos haluat, että toimeksiantosi toteutetaan keskiviikon 22.6. osuuden arvolla, pitää toimeksianto jättää keskiviikkona 22.6. ennen klo 16.30. Toimeksiannot maksetaan maanantaina 27.6.

Poikkeavat kaupankäyntiajankohdat

Euroopan Pienet Yhtiöt rahastoa voi merkitä ja lunastaa kaksi kertaa kalenterikuukaudessa, kunkin kalenterikuukauden toinen ja neljäs keskiviikko. Toimeksianto tulee jättää viimeistään kymmenen pankkipäivää ennen tätä.  

Rahaston rekisteröintimaan sekä kaupankäyntiajat löydät rahastokohtaiselta sivulta Rahastot Nytistä.