Muiden varainhoitajien rahastot

Muiden varainhoitajien rahastot täydentävät Nordean rahastovalikoimaa ja sopivat sinulle, jos haluat sijoitussalkkusi koostuvan useiden varainhoitajien tuotteista. Neuvontaa kaipaaville asiakkaille tarjoamme globaalien yhteistyökumppaneidemme ratkaisuja. Lisäksi voit ostaa satoja ETF:iä ja rahastoja Nordea Investorista.

Muiden varainhoitajien rahastot Muiden varainhoitajien rahastot

Muiden varainhoitajien rahastoilla voit edelleen hajauttaa sijoitussalkkuasi. Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme kahdeksan maailmanlaajuista tunnettua rahastotaloa. Kumppaneitamme ovat muun muassa Wellington, BlackRock, T. Rowe Price ja JP Morgan. Tarjoamme heidän rahastojaan osana sijoitussuosituksiamme Private Banking- ja Premium Banking -asiakkaillemme.

  • Teemme yhteistyötä tunnettujen kansainvälisten varallisuudenhoitajien kanssa
  • Ulkopuolisista rahastoista löydät useita vaihtoehtoisiin sijoituksiin sopivia rahastoja
  • Voit ostaa rahastoja osana neuvontaa tai Nordea Investorista
  • Tutustu rahastoihin Rahastot Nytissä tai kirjautumalla Nordea Investoriin

ETF on pörssiin listattu rahasto, jonka tuotto perustuu valitun indeksin kehitykseen, ja joilla käydään kauppaa pörssissä kuten osakkeilla.

Investorissa käyt kauppaa monien eri tahojen ETF:illä. Juuri nyt tarjoamme valitut Black Rockin ETF:t ilman välityspalkkiota. Niistä löydät listan Investorista.

ETF:t voivat sopia osaksi sijoitussalkkuasi, kun arvostat

  • tehokasta hajautusta
  • nopeaa kaupankäyntiä pörssissä 
  • suhteessa pientä hallinnointipalkkiota
  • pääsyä hankalasti tavoitettaville sijoitusmarkkinoille, kuten hyödyke- tai kehittyville markkinoille.

iShares® ja BlackRock® ovat BlackRock, Inc:n ja sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä lisenssin alaisia tavaramerkkejä. BlackRock ei esitä, ei vastaa eikä anna vaakuksia siitä, onko Nordea Bank AB (publ): n tarjoamaan tuotteeseen tai palveluun suositeltavaa sijoittaa. BlackRockilla ei ole vastuuta tai velvollisuutta yhdenkään Nordea Bank AB: n (publ) tarjoaman tuotteen tai palvelun toiminnasta, markkinoinnista, kaupankäynnistä tai myynnistä.

Sijoittaja maksaa rahastoyhtiölle hallinnointipalkkiota, joka muodostuu rahaston hoidon kustannuksista kuten arvonlaskennasta, kirjanpidosta ja raportoinnista.

Lisäksi kaupankäynnistä voi aiheutua kustannuksia.

Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät kunkin palveluntarjoajan sivulta.