Nordea 1 - Vakaat Osakkeet -rahaston osuudenomistajille

Nordea Fund of Funds – Value Masters Fund -niminen rahasto sulautuu 5.4.2016 Nordea 1 – Vakaat Osakkeet -rahastoon*. Molemmat rahastot on on rekisteröity Luxemburgiin, ja Luxemburgin valvontaviranomainen on hyväksynyt sulautumisen.

Sulautuminen ei edellytä Nordea 1 – Vakaat Osakkeet -rahaston osuudenomistajilta mitään toimenpiteitä. Sulautuminen ei aiheuta muutoksia osuudenomistajien oikeuksiin eikä osuuksien lukumäärään. Sulautuminen ei myöskään aiheuta kustannuksia.

Sulautuminen ei vaikuta Nordea 1 – Vakaat Osakkeet -rahaston palkkiorakenteeseen, eikä siitä aiheudu muutoksia rahaston yhtiöjärjestykseen, avaintietoesitteeseen tai rahastoesitteeseen. 

Sulautumisen yhteydessä osuudenomistajilla on mahdollisuus lunastaa tai vaihtaa rahasto-osuutensa ilman kuluja. Mikäli haluat lunastaa tai vaihtaa Nordea 1 – Vakaat Osakkeet -rahaston osuudet, tee toimeksianto viimeistään 29.3.2016 ennen klo 16.30 Suomen aikaa.

Jos haluat lisätietoja tai keskustella muista Nordean sijoitusvaihtoehdoista, Nordea Asiakaspalvelun palveluneuvojat auttavat mielellään. Voit myös varata sopivan keskusteluajan Nordea Asiakaspalvelusta soittamalla 0200 3000 (pvm/mpm) ma–su 24 h/vrk.

Luxemburgissa toimivan rahastoyhtiön ilmoituskirje osuudenomistajille (pdf, 139 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea 1 – Vakaat Osakkeet -rahaston avaintietoesite (pdf, 128 KB)Avautuu uuteen ikkunaan


Rahaston virallinen nimi rekisteröintimaassa Luxemburgissa on Nordea 1 – Global Stable Equity Fund – Euro Hedged.