Enemmän arvoa elämääsi

Haluamme tarjota sinulle varallisuuden neuvontaa niin tänään kuin huomenna. Oli elämäntilanteesi tai varallisuusasemasi mikä tahansa, meillä on ratkaisut niin vaurastumisen aloittamiseen kuin jo suureksi kasvaneen varallisuuden hoitoon.

Vaurastuminen Premium Banking Private Banking Vaurastuminen

Vaurastumisen voit aloittaa säästämällä. Säästäminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta mielestämme se sopii jokaiselle. Aloita heti - me autamme sinua matkallasi kohti tavoitteitasi. 

Kokeile säästämisen laskimella, kuinka säästöt kertyvät. Esimerkiksi sijoitettu pääoma kaksinkertaistuu jo 15 vuodessa, jos tuottotaso on 5 %. 

Premium Banking

Kun sinulle tai perheellesi on kertynyt säästöjä ja sijoituksia jo 80 000 euroa tai sinulla on hyvät mahdollisuudet vaurastua, autamme Premium Banking -palvelussa hoitamaan varojasi.

Premium Banking -asiakkaana saat oman varainhoitajan, joka laatii varallisuudestasi kattavan ja elämäntilanteeseesi sopivan säästämisen ja sijoittamisen suunnitelman. Tilanteet muuttuvat, joten suunnitelmaa tarkastellaan säännöllisin väliajoin.

Private Banking

Nordean Private Bankingissä olemme keskittyneet mittavien varallisuuksien hoitoon. Palvelemme asiakkaita, joiden henkilökohtainen ja perheen sekä mahdollisen yrityksen yhteenlaskettu sijoitusvarallisuus on yli 500 000 euroa.

Nordean Private Banking tarjoaa sinulle yksilöllistä varallisuuden hoitoa ja talouden suunnittelua. Otamme huomioon henkilökohtaiset ja perheesi tarpeet sekä elämäntilanteesi. 

Äiti ja lapset 

Enemmän arvoa ensilantista alkaen

Monella meistä ensilantti on sujahtanut säästöpossuun, mutta harvalla se on enää tallessa. Lapsena karkkipussi ja keräilykortit tuntuivat mitä parhaimmilta sijoitusohteilta. Hyvä niin. Eihän karkkipäivän arvoa onnellisuudella voi rahassa mitata. Omaan ja lasten varallisuuteen voi kuitenkin vaikuttaa monella tapaa, oli tavoitteena sitten ensilantista ensiasuntoon tai penneistä pesämunaan. Lue lisääAvautuu uuteen ikkunaan.

Arvokas arki 

Enemmän arvoa uudesta arjestasi

Kotoa muuttavat lapset aikuisuuden kynnyksellä, enemmän aikaa ja tilaa itselle, varautumista omien unelmien toteuttamiseen ja säästämistä eläkevuosien varalle. Viisikymppisen elämä on usein taloudellista tasapainottelua elämästä nauttimisen ja eläkkeen turvaamisen välillä. Lue kolmen 52-vuotiaan naisen erilaiset tarinat – tunnistatko itsesi?Avautuu uuteen ikkunaan

 

Enemmän arvoa ajatuksistasi

Hyvä idea voi syntyä hetkessä, mutta sen toteuttaminen vaatii usein hetken pidempään. Sama pätee rahojesi kanssa. Sinun ei tarvitse ryhtyä pörssihaiksi, ja riskinottokykysi on hyvä juuri sellaisena kuin se on. Kun sinulla on ajatus, lähde toteuttamaan sitä yhdessä kanssamme. Kokosimme sinulle tarinoita ja vinkkejä matkallesi. Käy tutustumassa niihin jo tänään ja tee ideastasi onnistunut.Avautuu uuteen ikkunaan