Digitaalisia uudistuksia Nordea Henkivakuutuksen asiakkaille

Haluamme tarjota asiakkaillemme joustavia ja nykyaikaisia tapoja hoitaa vakuutusasioita. Kehitämme digitaalisia palvelujamme jatkuvasti, jotta asiakkaidemme asiointi olisi helppoa, nopeaa ja turvallista – ajasta ja paikasta riippumatta.

Sähköiset asiakastulosteet

Sähköiset asiakastulosteet

Nordea Henkivakuutuksen asiakastulosteet muutetaan sähköiseen muotoon

Asiakasviestintämme siirtyy entistä vahvemmin sähköisiin kanaviin, minkä johdosta vähennämme lähetettävän paperipostin määrää. Nordean verkkopankkiasiakkaana saat sopimukseesi liittyvät dokumentit jatkossa sähköisessä muodossa verkkopankkiisi. Uudistus toteutetaan vaiheittain vuodesta 2016 alkaen.

Sähköinen dokumentti on helppo ja turvallinen

Uuden sähköisen dokumentin saapuessa verkkopankkiisi voit helposti esimerkiksi tarkistaa, ovatko sopimukseesi liittyvät tiedot ajan tasalla ja vastaako sopimuksesi sisältö nykyisiä tarpeitasi.

Sähköinen tuloste on aina 

  • helposti saatavilla verkkopankissa
  • turvallinen –  ei huolta tulosteiden hävittämisestä
  • tuttu – vastaa nykyistä paperista tulostettasi
  • ympäristöystävällinen
  • maksuton 

Löydät sähköiset dokumentit verkkopankistasi kohdasta Päivittäiset raha-asiat > Omaposti. Arkistoimme sähköiset dokumentit puolestasi ja ne ovat saatavilla verkkopankissasi aina halutessasi. Voit milloin tahansa tallentaa sähköisen dokumentin sellaisenaan omalle tietokoneellesi ja halutessasi myös tulostaa tallentamasi dokumentin.

Jos sinulla ei ole Nordean verkkopankkitunnuksia, lähetämme sopimukseesi liittyvät tulosteet jatkossakin paperisena. Myös alaikäisten sekä edunvalvonnassa olevien asiakkaiden sopimuksiin liittyvät dokumentit säilyvät paperisina.

Mobiili
Verkkopankki