Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Little girl eating gingerbread

Rahastolahja

Anna lahjaksi vastuullinen rahastosijoitus. Lahjoita kertasijoitus tai ilahduta lahjansaajaa säännöllisesti. Rahastosijoitus sopii monelle säästäjälle. Usein Säästäjän rahastoista löytyy sopiva vaihtoehto. Voit hankkia rahastolahjan ottamalla yhteyttä Nordea 24/7 asiakaspalveluun.

Lahjoita rahastosijoitus

Pienestäkin summasta kertyy säännöllisellä säästämisellä mukava pesämuna. Ensimmäisen lahjasijoituksen jälkeen voit helposti jatkaa lahjoittamista säännöllisesti vaikkapa syntymäpäivisin ja jouluisin.

Säästäminen lapselle, kummilapselle tai muille läheisille kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Säästöt tulevat usein tarpeeseen, kun esimerkiksi ajokortti, vaihto-oppilasvuosi tai ensimmäisen kodin hankinta tulee ajankohtaiseksi.

Voit lahjoittaa verottomasti esimerkiksi lapselle tai lapsenlapselle enintään 138 euroa kuukaudessa tai yhteensä alle 5 000 euroa kolmen vuoden välein.

Voit hankkia rahastolahjan soittamalla pankkitunnuksillasi tunnistautuneena Nordea Asiakaspalveluun 0200 3000 (pvm/mpm) ma-pe 8-20.

Säännöllinen säästäminen

Säännöllisesti lahjoittavan ei tarvitse murehtia markkinoiden heilahtelusta ja sopivasta ajoituksesta.

Kun ostat rahasto-osuuksia säännöllisesti, teet hankintoja sekä kurssien ollessa korkealla että matalalla. Näin ajallinen hajauttaminen tasaa markkinoiden nousujen ja laskujen aiheuttamaa arvojen heiluntaa pitkällä aikavälillä.

Lue tarkemmin säännöllisen säästämisen eduista.

Säästäjän rahastot

Säästäjän rahastot ovat varainhoitorahastoja, joissa sijoituksistasi huolehtii kokeneiden ammattilaisten tiimi. Voit valita tavoitteisiisi sopivan vaihtoehdon kuuden Säästäjän rahaston joukosta.

Rahastoissa sijoittamiseen liittyvä riski hajautetaan laajasti eri markkinoille ja toimialoille ja niitä hoidetaan markkinanäkemyksen mukaisesti. Säästäjän rahastoja hallinnoi Nordea Funds Oy.Tutustu rahaston avaintietoesitteeseen ennen merkintää.

Lue lisää Säästäjän rahastoista

Vastuullinen lahja

Vastuullista sijoittamista koskevat periaatteet otetaan huomioon kaikissa rahastoissamme. Tämä tarkoittaa, että taloudellisten tunnuslukujen ohella otamme sijoituspäätöksissämme huomioon ihmisoikeudet ja työehdot sekä ympäristöön ja hyvään hallintotapaan liittyvät tekijät.

Lue lisää vastuullisesta sijoittamisesta.