Kysy Novalta Avautuu uuteen ikkunaan

Kutsu Nordea-rahastojen varsinaiseen rahasto-osuudenomistajien kokoukseen 2018

Kutsu

Nordea Funds Oy:n hallinnoimien, Suomeen rekisteröityjen rahastojen osuudenomistajat kutsutaan varsinaiseen osuudenomistajien kokoukseen, joka pidetään Helsingissä keskiviikkona 18. päivänä huhtikuuta 2018 kello 14.00. Kokouspaikkana on Nordea Satamaradankatu 5, Helsinki (sisäänkäyntiosoite: Nordea Campus, Aleksis Kiven katu 7). Osuudenomistajat ovat tervetulleita kello 13.00 alkaen, kokouspaikalla tulee ilmoittautua kuitenkin viimeistään kello 13.45.

Kokoukseen on ilmoittauduttava viimeistään perjantaina 6.4.2018 kello 16 mennessä. Ilmoittautumisaika on päättynyt. Osallistumisoikeus ja äänimäärä kokouksessa määräytyy 6.4.2018 tilanteen mukaan.

Kaikkien kokoukseen osallistuvien pyydetään varautumaan henkilöllisyytensä todistamiseen virallisella henkilöllisyystodistuksella.

Nordea-rahastojen vuosikertomus 2017 julkaistaan osoitteessa www.nordea.fi/rahasto viimeistään 31.3.2018. Vuosikertomukseen on mahdollista tutustua myös kokouspaikalla kokousta ennen ja sen jälkeen, erillisiä kopioita ei kuitenkaan jaeta kokouspaikalla. Osuudenomistajan pyynnöstä vuosikertomus postitetaan veloituksetta osuudenomistajalle. Pyyntö on mahdollista esittää myös osuudenomistajien kokouksessa.

Ilmoittautumisaika on päättynyt.