Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Don't be late - Nordea X Flow Festival 2019

Nordean Maapallokerho-uutiskirjeen tilaajana sinulla on mahdollisuus voittaa liput Flow Festivaleille.

Ole ajoissa!

Tilaamalla Maapallokerho-uutiskirjeen voit voittaa liput Flow Festivaleille 9.8.-11.8.2019. Arvomme joka viikko, 10.5. – 2.8. välisenä aikana, kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken lippupaketin.

Nordea on tänä vuonna huippusuosion saavuttaneen Flow Festivalin ainoa pankkikumppani. Festivaali järjestetään Suvilahdessa 9.-11.8.2019. Yhteistyön tavoitteena on kiinnittää festivaalikävijöiden huomio maapallon tulevaisuuteen.

Nordea tulee näkymään festivaaleilla monin tavoin. Muun muassa ikoninen ja tunnelmallinen Flown maamerkki Balloon-lava muuttuu tänä vuonna Nordea Globe Balloon -lavaksi. Persoonallinen pallokattoinen lava muistuttaa ulkomuodoltaan Nordean aikanaan maapallolippaana tunnettua säästölipasta.

Ennen festivaalia Nordea lanseeraakin perinteisen, SYP-pankin tunnetuksi tekemän Maapallokerhon takaisin. Kerhon kautta on mahdollista muun muassa voittaa lippuja festivaaleille sekä saada tärkeää tietoa niin yksilön kuin yhteiskunnan hyvinvoinnista toisin sanoen omasta varautumisesta, vastuullisesta sijoittamisesta ja vaurastumisesta.

Flow-lippuarvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

Arvonta järjestetään 10.5- 2.8.2019 välisenä aikana siten, että kolmentoista viikon ajan, joka perjantai arvotaan lippupaketti, joka sisältää kaksi kappaletta kolmen päivän lippuja vuoden 2019 Flow Festivaleille (arvo 410 € / lippupaketti). Jokaiseen perjantaiarvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat arvontapäivänä Maapallokerho-uutiskirjeenAvautuu uuteen ikkunaan tilaajia. Uutiskirjeen tilauksen peruutus päättää automaattisesti myös peruutuksen jälkeisiin arvontoihin osallistumisen. Jokainen uutiskirjeen tilaaja voi voittaa arvonnassa vain kerran. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Nordealla on oikeus julkaista voittajien etunimi ja kotipaikkakunta Maapallokerho-uutiskirjeessä. Arpajaisveron suorittaa arvonnan järjestäjä Nordea Bank Oyj.

Onnea arvontaan!

Tilaa Maapallokerho-uutiskirje

Voit voittaa joka viikko liput Flow Festivaleille.

Osallistu Flow Festival -lippuarvontaan Avautuu uuteen ikkunaan

Vastuullisen sijoittamisen aikakausi on alkanut

Ensin laitettiin markka talteen. Sitten sanottiin, että sijoita. Kunnes maailma käänsi kelkkansa. Ilmoitti pian kuolevansa. Vauraus on väärin. Kuluttaminen on väärin. Luovu. Kieltäydy. Unohda. Vältä. Vähennä. Lopeta.

On toinenkin tapa. Jos joku on kipeä, se pitää parantaa. Korjata kestävillä valinnoilla. Kehittää hyvillä taloustaidoilla. Rakentaa yhteistyöllä.

Pallo on meidän? Kyllä. Vastuullinen sijoittaminen on yksi tehokkaimmista keinoista rakentaa kestävää maailmaa ihmisille ja ympäristölle. Sijoittamalla voimme vaikuttaa siihen, mitkä rattaat pyörivät. Lähde mukaan säästämään unelmien lisäksi myös maailmaa, vaikka euro kerrallaan.

Mitä Nordea tekee?

Vastuullinen sijoittaminen ei tarkoita tuotto-odotuksista luopumista. Sijoittamisessa talouden tunnusluvut ovat ensisijaisen tärkeitä, mutta samoin on älykäs riskinotto. Vastuullisuus ei ole vain ympäristönsuojelua. Se on hyvää riskienhallintaa.

Nordealla on oma asiantuntijatiimi, joka tutkii ja arvioi muun muassa yhtiöiden työturvallisuuteen liittyviä kysymyksiä, alihankkijoiden lapsityövoiman käyttöä tai vaarallisten aineiden pääsyä luontoon. Asioita, jotka vaikuttavat ympäristön lisäksi pörssikurssiin ja yhtiön arvoon.

Tällaista ESG-analyysiä käytetään kaikissa Nordean rahastoissa potentiaalisten sijoituskohteiden löytämiseksi. Sen avulla voidaan päättää, sijoitetaanko johonkin yhtiöön vai ei. Vastuullista tuottoa sinulle, vastuullinen tulevaisuus maapallolle.

Varaudu vakuuttamalla

Me kaikki kaipaamme turvallisuuden tunnetta. Turvallinen hyvä olo pohjautuu toimeentuloon, läheisiin ihmisiin, terveyteen ja elintapoihin – näiden kaikkien sopivaan tasapainoon. Pienelläkin valinnalla voi olla suuri positiivinen vaikutus kokonaisuuteen. 

Mitä Nordea tekee?

Nordea MyLife -henkilövakuutus tarjoaa sinulle taloudellista turvaa elämän ikävimpien yllätysten varalle ja kannustaa sinua voimaan paremmin tässä hetkessä. 

MyLife ei ole vain tavallinen vakuutus, jonka hyödyt huomaa vasta ikävän tilanteen kohdatessa. Perinteisen vakuutusturvan lisäksi MyLife kannustaa sinua aktiiviseen arkeen. 

Ainutlaatuisen MyLife Go -ominaisuuden avulla voit parantaa omaa hyvinvointiasi liikkumalla ja kasvattaa samalla vakuutusturvasi määrää jopa 25 %! Ole ajoissa - ota vakuutus jo tänään ja nauti elämästä! Lue lisää