Tutustu Nordea Credit -korttiin ilman kuukausimaksua

Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua monipuoliseen Nordea Mastercard Credit -korttiin ja sen monipuolisiin etuihin ilman kuukausimaksua vuoden ajan (norm. 4,30 e/kk)*.

Tarjous on voimassa toistaiseksi, kun sinulla on palvelukohtainen hinnoittelu.

Nordea Credit  -yhdistelmäkortilla maksat vaivattomasti ostokset ja nostat rahaa joko pankkitililtäsi tai korttiluotolta. Saat korttiluotolla tekemillesi ostoille ja nostoille keskimäärin kuukauden korotonta maksuaikaa. Laskun saatuasi päätät itse, miten maksat käyttämääsi luottoa takaisin: maksatko minimierän, koko summan vai jotakin siltä väliltä. Korkoa maksat vain luotolle jättämästäsi summasta.

Lisäturvaa hankinnoillesi

Nordea Mastercard Credit -korttiin kuuluu kattava Tuoteturva-vakuutus. Se on erinomainen etu, joka antaa merkittävää lisäturvaa kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi tekemillesi hankinnoille, kun olet maksanut hankintasi kortin luotto-ominaisuudella.

Tutustu tarkemmin Tuoteturva-vakuutukseen ja vakuutusehtoihin. 

Näin haet korttia

Voit hakea Nordea Credit -korttia

  • verkkopankissa
  • konttorissa
  • soittamalla Nordea 24/7 -Asiakaspalveluun 0200 3000 ja tunnistautumalla pankkitunnuksillasi.

Todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle Nordea Credit -luotolle on Avainasiakkaalle 12,5 % (06/2016). Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 8,5 %. Laskennassa on huomioitu tilinhoitomaksu 2,5 euroa.Pääkortti on Avainasiakkaalle vuosi- ja kuukausimaksuton. Muiden asiakasryhmien todelliset vuosikorot näet kohdasta Korttiehdot/Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot. Nordea Credit -kortin luottoraja on vähintään 1 000 euroa ja enintään 5 000 euroa. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta ja luottosopimuksen kestosta. Luotonantaja on Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliike,Satamaradankatu 5, Helsinki,00020 NORDEA.