Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Lainaturva Plus

Lainaa ottaessasi et voi tietää, mitä laina-aikana tulee tapahtumaan. Lainaturva varmistaa lainasi takaisinmaksun sujumisen vaikka elämäntilanteesi yllättäen muuttuisi.

Hyödy lainaturvan eduista ja vaivattomuudesta

Lainaturva on enemmän kuin pelkkä henkivakuutus. Se on yksilöllinen ja joustava vakuutus, joka on liitettävissä Nordean myöntämiin asunto- ja kulutuslainoihin. 

 • Lainaturva on järkevä tapa varmistaa lainan takaisinmaksua sekä turvata omaa ja läheisten toimeentuloa esimerkiksi työttömyyden tai sairauden kohdatessa.
 • Kotia ei tarvitse myydä vaikeassa elämäntilanteessa, eikä mahdollisia säästöjä tarvitse käyttää lainan takaisinmaksuun.
 • Joustava ja yksilöllinen vakuutus, johon voit valita sinulle sopivat vakuutusturvat.
 • Voit ottaa lainaturvan uuteen lainaan tai liittää sen nykyiseen lainaasi.
 • Voit saada lainaturvan, jos olet 18-59-vuotias ja annat hyväksyttävän terveysselvityksen. Vakuutus on voimassa 65 ikävuoteen asti.

Turvat myöntää Nordea Henkivakuutus Suomi Oy ja AXA.

Kattava turvavalikoima

Lainaturva on henkilökohtaisesti mitoitettava vakuutusratkaisu, johon voit valita turvat työttömyyden, sairauksien, tapaturmien  ja kuoleman varalle.

 • Turva työttömyyden ja tilapäisen työkyvyttömyyden (sairausloma) varalta,
  kuukausikorvaus enintään 1 350 €. Korvaus on vakuutetulle verotettavaa ansiotuloa.
 • Turva vakavan sairauden varalta,

  kertakorvaus enintään 150 000 €. Korvaus on veroton.

 • Turva tapaturmasta aiheutuvan pysyvän työkyvyttömyyden ja pysyvän haitan varalta,

  kertakorvaus enintään 200 000 €. Korvaus on veroton. Ei vaadi terveysselvitystä.

 • Turva kuoleman varalta,

  kertakorvaus enintään 250 000 €. Korvaus on veroton.

Vakuutuksen myöntäminen vaatii hyväksyttävän terveysselvityksen.

Pyydä laskelma oman lainasi ja tulevaisuutesi turvaamisesta Nordea 24/7:stä 0200 3000 (pvm/mpm) ma–su 24h/vrk.

Ehdot ja tuoteseloste

Tutustu tarkemmin Lainaturva Plussaan:

Kuolemanvaraturvan, tapaturmasta aiheutuvan pysyvän työkyvyttömyyden tai pysyvän haitan turvan sekä vakavan sairauden turvan ehdot (pdf, 178 KB)Avautuu uuteen ikkunaan 

Työttömyyden ja tilapäisen työkyvyttömyyden turvan ehdot (pdf, 194 KB)Avautuu uuteen ikkunaan ja Vakuutusta koskevat tiedot sisältävä asiakirja (pdf, 543 KB)Avautuu uuteen ikkunaan 
Nordea Lainaturva Plus, tuoteseloste (pdf, 119 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Tarkat vakuutuskorvausten perusteet sekä eri turvalajeihin liittyvät korvausrajoitukset ilmenevät vakuutusehdoista sekä niiden merkitystä tarkemmin selventävästä tuoteselosteesta. Yleisistä korvausrajoituksista on säädetty vakuutussopimuslaissa.

Verotiedot 1.10.2018 tilanteen mukaan. Verotus voi muuttua sopimusaikana.

Turvat vakavan sairauden, tapaturmasta aiheutuvan pysyvän työkyvyttömyyden tai pysyvän haitan ja kuoleman varalta myöntää Nordea Henkivakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 0927072-8). Yhtiö myy lainaturvavakuutuksia asiamiehenään toimivan Nordea Bank Oyj:n kautta. Yhtiö kuuluu Nordeaan, joka on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava finanssipalvelukonserni.

Turvan työttömyyden ja tilapäisen työkyvyttömyyden varalta myöntää vakuutusyhtiö Financial Insurance Company Limited (Suomen sivuliikkeen Y-tunnus 1067708-2, yhtiö on osa AXAa). Yhtiön osoite on AXA, Lintulahdenkatu 2, 00500 Helsinki. Yhtiön pääkonttori sijaitsee osoitteessa AXA, Building 6, 566 Chiswick Park, Chiswick High Road, London W4 5HR, England.

Financial Insurance Company Limited (FICL) on englantilaisen Prudential Regulation Authority’n, www.bankofengland.co.uk/praAvautuu uuteen ikkunaan,  sekä englantilaisen Financial Conduct Authority’n, www.fca.org.ukAvautuu uuteen ikkunaan, valvonnassa. FICL on rekisteröity numerolla 202639. AXAn ja Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n toimintaa Suomessa valvoo Finanssivalvonta, www.fiva.fiAvautuu uuteen ikkunaan.

Soita 0200 3000

Soittamalla selviää