Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Varallisuutesi ansaitsee neuvontaa

Autamme sinua selkiyttämään ajatuksiasi sijoittamiseen ja varainhoitoon liittyvissä kysymyksissäsi.

Onko omaisuutesi kiinni useassa eri muodossa? Esimerkiksi asunnossa, metsässä, tileillä, osakkeissa ja rahastoissa. Onko sinulla suunnitelmia varallisuutesi varalle? Varaudutko säästöjesi avulla eläkepäiviin, vai kaipaatko taloudellista turvaa tulevien hankintojen tai yllättävien menojen varalle? Entä jälkipolvet?

Suunnitelmallisesti tavoitteisiin

Useilla meistä on unelmia omaisuuden käyttötarkoituksista ja ajatuksia sen hoidosta. Varallisuuden hoitoon liittyvä neuvonta on sinun ajatustesi kirkastamista, kokonaisvarallisuuteen liittyvien riskien huomioon ottamista ja sijoittamisen tavoitteiden toteuttamista.

Nordeassa oma varainhoitajasi laatii sinulle henkilökohtaisen säästämisen ja sijoittamisen suunnitelman, jota huollamme yhdessä säännöllisesti, jotta se vastaa tarpeitasi aina ja kaikissa elämäntilanteissa. 

Premium-asiakkaana sinulla on mahdollisuus saada neuvoja varallisuuteesi liittyvien juridisten asioiden hoidossa. Varainhoidon lakimiehen kanssa saat hoidettua nämä asiat kuntoon haluamallasi tavalla. Tämä palvelu on maksullinen.

Velaton vai taloudellisesti riippumaton

Oletko luopunut jostakin siksi, että olet saanut velat maksettua? Monelle sopii unelmien toteuttaminen ja lainan maksaminen yhtä aikaa. 

Premium-asiakkaana olet jo todennäköisesti sellaisessa elämäntilanteessa, että harkittu lainanotto ei talouttasi kaada. Järkevä taloudellinen tasapaino ei välttämättä tarkoita velatonta elämäntilannetta.

Premium-asiakkaana saat neuvontaa myös laina-asioissa. Katsotaan yhdessä missä ja milloin lainaa kannattaa käyttää, ja miten sillä voi tehostaa vaurastumista.