Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Varainhoitaja ja varainhoidon lakimies kumppaneinasi

Haluatko kumppanin, joka hoitaa omaisuuteesi liittyviä asioita ja kartoittaa koko elämäntilanteesi kanssasi? Entä varallisuuden hoitoon liittyvät lakiasiat - olisiko niissä pohtimista?

Varainhoitaja on sijoittajan personal trainer

Mitä sijoituksilleni tapahtuu, kun markkinat heiluvat? Pitääkö minun olla huolissani? Kuka neuvoisi asunnon vaihtoon liittyvissä pankkiasioissa? 

Oma varainhoitajasi on yhteyshenkilösi Nordeassa varallisuuden hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Hän tuntee tilanteesi, kuuntelee ja auttaa sinua tukenaan Nordean koko organisaation asiantuntemus. Hän huolehtii siitä, että kokonaisvarallisuutesi on huomioitu sijoittamisen suunnitelmassa. Varainhoitaja on kumppanisi kaikissa elämäntilanteissa.

Varainhoidon lakimies apunasi varallisuuden suunnittelussa

Usein ajatellaan, että lakimiestä kaivataan, kun kyseessä on riita-asia ja tarvitaan juridista apua. Itse asiassa, lakimiehestä saattaa olla eniten hyötyä silloin, kun ei vielä itse tiedä tarvitsevansa apua. 

Nordeassa varallisuudenhoitoon kuuluu olennaisena osana lakimiespalvelu. Keskustelu varainhoidon lakimiehen kanssa on paikallaan, kun tarvitset laajempaa mietintää varallisuuteesi liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Hän katsoo tilannettasi laajemmin Varallisuus 360 -suunnitelman kautta. Se on hyvä ja tehokas tapa laittaa kerralla kaikki asiat kuntoon. 

Varainhoidon lakimies käy läpi elämäntilanteesi, tarpeesi, suunnitelmasi ja tavoitteesi sekä kokonaisvarallisuutesi ja ehdottaa tilanteeseesi sopivia konkreettisia toimenpiteitä. Niitä voivat olla esimerkiksi varallisuuden siirrot seuraaville sukupolville, testamentin laatiminen ja edunvalvontavalvontavaltakirjan sekä lahjoitusten teko. Maksu asiakirjojen laatimisesta määräytyy lakimiehen ajankäytön mukaan.

Asiat kuntoon myös puhelimessa tai verkossa

Raha-asioihin liittyy monia päivittäisiä asioita, jotka haluat nopeasti kuntoon. Haluat esimerkiksi uusia luottokortin tai lainanmaksuohjeman; hoidat ne helposti puhelimitse Nordea 24/7 -asiakaspalvelussamme tai verkossa nopealla chat-palvelullamme.

Voit varata ajan myös verkkotapaamiseen, jolloin hoidat asiasi missä itse haluat. Premium-asiakkaana pääset Nordea 24/7 -asiakaspalvelussamme mahdollisen jonon ohi tunnistautumalla pankkitunnuksilla.