Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Sijoitusten hoito helpoksi ja vaivattomaksi

Premium Banking - Koska varallisuutesi ansaitsee enemmän

Hoidamme puolestasi

Tuntuuko, että sinulla ei ole aikaa tai halua seurata sijoituksiasi itsenäisesti? Haluatko mieluummin keskittyä muihin sinulle tärkeisiin asioihin - vaikkapa matkusteluun? 

Premium Varainhoitopalvelun rahastoilla voit hoitaa yhdellä ratkaisulla sijoitusvarallisuuttasi. Rahastot ovat Premium Banking -asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, ja niiden avulla varmistat hajautetun sijoitusratkaisun, jota hoitavat Nordean ammattilaiset. Sijoituksesi pysyvät ajan tasalla markkinoiden muutoksista huolimatta, ja pysyt myös itse ajan tasalla salkunhoidon käänteistä ja sijoituksistasi.

Investorissa hoidat itsenäisesti 

Haluatko käydä osakekauppaa itsenäisesti? Onko markkinoita kiinnostavaa seurata? 

Nordea Investor on informaatio- ja kaupankäyntipalvelu verkossa. Sen avulla seuraat helposti markkinoita ja teet sijoitustoimeksiantoja silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Saat ajankohtaista markkinatietoa ja –näkemyksiä sekä työkalun osake-, rahasto- ja joukkolainakaupankäyntiä varten.

Investor tunnistaa käytettävän laitteen ja mukauttaa sisällön automaattisesti, käytät sitten tietokonetta, tablettia tai matkapuhelinta. Voit muokata palvelun sisältöä ja toiminnallisuuksia itsellesi sopivaan muotoon. Investor on maksuton silloin, kun sinulla on käytössäsi Nordean kaupankäyntipalvelu verkossa.

Informaatio on sijoittamisen raaka-aine

Nordea Investorista saat markkinatietoa ja näkemyksiä. Lisäksi se sisältää ajankohtaisia uutisia, ohjeita, koulutuksia ja webinaareja. Nordea Investor sopii kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille ja omia sijoituksiaan hoitaville. 

Haluaisitko kuunnella asiantuntijaa kotonasi oman aikataulusi mukaan? Nordean järjestämiä sijoittamisen webinaareja kuuntelemalla pidät itsesi ajan tasalla. Voit kuunnella ne joko suorina lähetyksinä tai jälkikäteen nauhoituksina Investorista. 

Kuukausittain saat sähköpostiisi Premium Banking -uutiskirjeen, jossa kerromme ajankohtaisista asioista markkinoilla ja eduista Premium-asiakkaana.