Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Pohjoismaiden johtava pankki säästämisessä ja sijoittamisessa

Nordea on vakaalla taloudellisella pohjalla seisova pankki, mikä luo sijoittajalle turvallisen ympäristön kasvattaa omaisuuttaan sijoittamalla.

Etusi Nordean varainhoidon asiakkaana

Pohjoismaiden suurimman finanssitalon varainhoidon asiakkaana olemisessa on omat etunsa, joita ei ehkä tule aina miettineeksi. Nordea on vakaalla taloudellisella pohjalla seisova pankki, mikä luo sijoittajalle turvallisen ympäristön kasvattaa omaisuuttaan sijoittamalla.

Mielenrauhaa talouden myrskyjen keskellä luo myös tieto siitä, että meillä Nordeassa on iso joukko Suomen ja muiden Pohjoismaiden parhaita asiantuntijoita seuraamassa maailman markkinoiden liikkeitä ja hajauttamassa sijoitussalkkujen sisältöjä. Ammattilaisemme tavoittelevat sijoitussalkuissa kunkin salkun riskitaso ja markkinatilanne huomioiden parasta mahdollista tuottoa. 

Varainhoidon asiakkaamme koostuvat piensijoittajista aina suuryrityksiin saakka. Siksi olemme kehittäneet laajan kirjon ratkaisuja, jotta kullekin asiakkaalle löytyvät hänen tarpeisiinsa sopivat sijoitustuotteet ja -palvelut. Asiakkaamme hyötyvät esimerkiksi Nordean yhdistelmärahastoista, jotka ovat Suomen parhaita Morningstarin tähtiluokituksessa; yhdistelmärahastot ovat Suomen suosituin sijoitustuotekategoria.

Tiesitkö muuten, että me Nordeassa haluamme lisätä vastuullisuutta maailmassa myös sijoittamisen avulla? Kaikki Nordean rahastot täyttävät yhteiskunta-, ympäristö- ja hallintovastuita koskevat vaatimustasot, jotta sinä voisit sijoittaa entistä kestävämmällä ja vastuullisemmalla tavalla. 

Vastuullisuus on meillä pankkitoiminnan kulmakivi. Nordean rahastojen vastuullisuusprosessi tunnustettiin viidettä vuotta peräkkäin Euroopan parhaaksi. Nordea valittiin juuri yhdeksi maailman vastuullisimmista pankeistaAvautuu uuteen ikkunaan ainoana pohjoismaisena pankkina sadan vastuullisimman yhtiön joukkoon.

Pyrimme jatkuvasti myös helpottamaan sijoittamista ja säästämistä erilaisten digitaalisten palveluiden avulla, jotta sijoitusten tekeminen ja seuraaminen eivät olisi enää riippuvaisia ajasta tai paikasta. Samaa valinnan mahdollisuutta haluamme tarjota myös sijoitusneuvonnan suhteen, jotta sinä itse voisit valita, tarvitsetko tukea sijoituspäätösten tekemiseen, jätätkö päätösten tekemisen kokonaan meidän huoleksemme, vai teetkö päätökset mieluummin itse.  

Uskomme, että pyrkimyksemme tarjota varainhoidon asiakkaillemme aina mahdollisimman hyvää neuvontaa ja tukea, vastuullisia sijoitustuotteita sekä suojaa talouden myrskyjä vastaan, on auttanut meitä tiellämme Pohjoismaiden suurimmaksi pankiksi ja Suomen suurimmaksi varainhoitajaksi.