Lakimiespalvelut verkossa

Lakimiespalvelut helposti myös verkko- tai mobiilitapaamisena

Maksatko laskuja verkko- tai mobiilipankissa? Jos vastasit kyllä, voit myös tavata Nordean varallisuudenhoidon lakimiehen kätevästi etätapaamisena. Se järjestyy nopeasti ja on yhtä helppoa kuin laskujen maksaminen.

Nordean varainhoidon lakimiehet ovat siirtyneet toimimaan yhtenäisenä, valtakunnallisena verkostona. Tämä tarkoittaa sitä, että Premium-asiakkaanamme saat nyt asiantuntevia lakimiespalveluita entistäkin nopeammin asuinpaikasta riippumatta verkko- ja mobiilitapaamista hyödyntäen. 

Laura Lohilahti– Asiakkaamme kysyvät nyt enemmän etätapaamisia kuin fyysisiä tapaamisia. Monilla on tällä hetkellä enemmän vapaa-aikaa ja asiakkaamme ovat huomanneet, että nyt on hyvä tilaisuus laittaa asioita kuntoon. Etätapaaminen on joustava ja turvallinen; aikoja saa tällä hetkellä nopeasti ja tapaamiseen osallistuminen on yhtä helppoa kuin laskujen maksaminen verkko- tai mobiilipankissa. Riittää, että asiakas klikkaa verkko- tai mobiilipankissa näkyvissä olevaa linkkiä liittyäkseen tapaamiseen ja me hoidamme loput. Asiakkaamme ovatkin olleet iloisesti yllättyneitä, miten helposti asiat ovat sujuneet, kertoo varainhoidon lakimies Laura Lohilahti. 

– On hyvä tietää, että myös kuolinpesän asioita on mahdollista hoitaa etätapaamisina. Aikaa ja vaivaa säästyy, koska tilaisuuteen osallistuu usein monta osakasta eri paikkakunnilta. Näin vältytään turhalta matkustelulta ja tapaamiseen voi osallistua vaikka omasta kodista tai kesämökiltä käsin.

Kolme kysymystä lakimiespalveluista. Nordean varainhoidon lakimies Laura Lohilahti vastaa.

1. Mitä lakiasioita voin hoitaa verkkotapaamisina? 

Etätapaamisessa voidaan hoitaa esimerkiksi perinnönjaot (jolloin jakokirja käydään verkko- tai mobiilitapaamisessa läpi), testamentit, lahja- ja kauppakirjat ja edunvalvontavaltakirjat. Tällöin neuvottelu käydään etätapaamisena, minkä jälkeen asiakas saa valmiin tulostettavan pohjan, jonka hän voi lukea läpi ja allekirjoittaa todistajien läsnä ollessa. Myös esimerkiksi varallisuuden kokonaiskartoitus, Varallisuus 360 -suunnitelma, ja siihen sisältyvät kartoitus- ja purkutapaamiset voidaan hoitaa etänä. Tapaamiset voidaan järjestää vaikkapa lounastauon yhteydessä. 

2. Kun lakimiespalvelut toteutetaan etätapaamisena, kuka voi toimia todistajana asiakirjoja allekirjoitettaessa? 

Todistajana voi toimia kuka tahansa esteetön ei-perhepiiriin kuuluva henkilö, kuten esimerkiksi naapuri, työtoveri tai ystävä. Asiakirjan sisältöä ei tarvitse näyttää todistajalle. Allekirjoittamiseen saat lakimieheltämme sekä suulliset että kirjalliset ohjeet.

3. Mitä palautetta lakimiespalveluiden etätapaamiset ovat saaneet Premium-asiakkailtamme?

Olemme saaneet erityistä kiitosta ajansäästöstä. Etätapaamisen saa lyhyelläkin varoitusajalla ja asiakkaamme ovat olleet positiivisesti yllättyneitä, miten helppoa ja näppärää etätapaamiseen osallistuminen on. Myös esimerkiksi riskiryhmäläisten on ollut helppoa käyttää lakimiespalveluita kotoa käsin. Lisäksi saamme kiitosta siitä, että Nordean varainhoidon lakimiespalveluita saa myäs ruotsiksi.

Voit varata tapaamisen varainhoidon lakimiehen kanssa oman varainhoitajasi kautta. Soita Nordean Premium 24/7 0200 3000 (pvm/mpm*) tai lähetä viesti varainhoitajallesi verkko- tai mobiilipankin Ota yhteyttä -osion kautta. Palvelu on maksullinen.

Haluatko keskustella varainhoidon lakimiestemme kanssa?

Jätä yhteydenottopyyntö