Henkilökohtainen palvelu on keskeisin etusi

Lupaamme sinun ja perheesi käyttöön oman varainhoitajan ja huippuasiantuntijatiimin. Premium-asiakkaana saat lisäksi ainutlaatuisia ja hyödyllisiä etuja tarpeistasi ja elämäntilanteestasi riippuen.

Henkilökohtaista ja erityistä

Oma varainhoitaja on sinun ja perheesi kumppani varainhoidossa. Hän varmistaa, että sijoitussuunnitelmasi on juuri sinun elämäntilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopiva. Lue kuinka Oma varainhoitajasi sinua auttaa.

Varainhoidon lakimiehen kanssa voit laatia kokonaisvarallisuuden suunnitelman, Varallisuus 360 -suunnitelman. Varallisuus 360 -suunnitelmassa pyörähdetään 360 astetta sinun ympäri – huomioidaan perhetilanteesi, varallisuutesi ja ennen kaikkea omat toiveesi ja mahdolliset huolenaiheesi. Saat tarkat, omaan tilanteeseesi sopivat ehdotukset, kuten kuinka kannattaisi siirtää varallisuutta perhepiirissä. Lakimiespalvelut ovat maksullisia. Lue tarkemmin, mitä 360-suunnittelussa tapahtuu.

Arjen pankkiasiat hoidat tunnistautuneena sinun asioihisi erikoistuneiden neuvojiemme kanssa numerossa 0200 3000 (pvm/mpm) nopeasti ja vaivattomasti. Helpoimmin tavoitat Premium 24/7 -aiakaspalvelun soittamalla mobiilipankin kautta. Katso, mitä kaikkea voit hoitaa puhelimitse.

Uusimpina Premium-etuina autoleasing ja Premium-hintainen Joustoluotto

Autoleasing-asiakkaana saat käyttöösi uuden auton kiinteällä kuukausimaksulla, johon sisältyy käytännössä kaikki autoilun kulut aina vakuutuksista huollon sijaisautoon ja renkaisiin asti. Kuukausimaksu on helppo budjetoida talouden kokonaismenoihin. Nordean Premium -asiakkaana saat yksityishenkilön Autoleasing-palvelun etuhintaan ja voit säästää satoja euroja vuodessa. 

Premium-asiakkaana saat verkkokaupassa näkyvistä kuukausihinnoista 5 % alennuksen. Kuukausihinnat sisältävät aina NF Fleet Täysvakuutuksen, johon kuuluu sekä liikenne- että kaskovakuutus. Lue tarkemmin.

Premium-asiakkaana voit saada Joustoluottoa 3 % marginaalilla. Luottoa voit hakea 2 000 - 50 000 euroa tarpeesi mukaan. Helpoiten haet Joustoluottoa mobiili- tai verkkopankistasi tai soittamalla Premium 24/7 -asiakaspalveluun. Lue tarkemmin.

Muista myös, että Premium-asiakkaana saat 20 % alennuksen Nordea MyLife -henkilövakuutukseen. Laske hinta vakuutukselleAvautuu uuteen ikkunaan.