Haluatko sijoituksen, joka joustaa tilanteesi mukaan?

- Moni etsii nyt itselleen sopivaa säästämisen ja sijoittamisen muotoa. Sijoitusvakuutus sisältää etuja, jotka sopivat vaihteleviin markkinatilanteisiin, esimerkiksi sijoituskohteita on mahdollista muuttaa milloin tahansa, sanoo yhteysjohtaja Mari Kangas Nordea Henkivakuutuksesta.

Sijoitusvakuutuksen etu on esimerkiksi se, että  voit valita yhden sopimuksen sisälle useita erilaisia sijoituskohteita. Voit siis sijoittaa säästösi eri sijoituskohteisiin, kuten rahastoihin ja sijoituskoreihin, ja vakuutuksesta saamasi tuotto riippuu sijoituskohteiden arvonkehityksestä. Voit myös vaihtaa valitsemiasi sijoituskohteita sopimuksen sisällä oman tavoitteesi, aktiivisuutesi ja riskinottokykysi mukaisesti. Sijoituskohteiden vaihdon yhteydessä mahdollista tuottoa ei veroteta eikä vaihtoja tarvitse ilmoittaa verotuksessa. 

Mari kangas- Tämä tarkoittaa käytännössä, että esimerkiksi nykyisessä epävarmassa markkinatilanteessa voit muokata omaa sopimustasi tilanteesi ja tarpeittesi mukaan, Mari Kangas kertoo. - Markkinoiden heilahdellessa voit vaihtaa vakuutuksesi sijoituskohteita matalariskisiin sijoituskohteisiin, kuten Vakuutustiliin tai vaihtoehtoisesti nostaa sijoitustesi osakepainoa helposti sijoitusvakuutuksen sisällä. Sijoitusvakuutus toimii siis kaikissa markkinatilanteissa, ja säästöjen sijoituskohteita sekä riskitasoa on helppo hallinnoida.

Tuottoa verotetaan siinä vaiheessa, kun nostat varoja sopimuksesta tai kun sopimuksesi erääntyy. 

Yhteistä kaikille Nordean vakuutussäästöratkaisuille on sijoituksen pitkäaikaisuus. Pitkä säästöaika tuo vakuutussäästämisen hyödyt parhaiten esiin. Vakuutussäästäminen sopii monenlaiseen pitkäaikaiseen säästämiseen, myös eläkesäästämisen muodoksi tai lapselle säästämiseen. Varallisuuden kasvattamisen lisäksi se tarjoaa myös mahdollisuuden siirtää varallisuutta lähiomaisille joustavasti.

Tutustu vakuutussäästämisen sijoitusratkaisuihin

Tutustu tuoreisiin salkunhoidon raportteihin: MaapallokoriAvautuu uuteen ikkunaan ja Tuottokori Avautuu uuteen ikkunaan

Lisätietoja VakuutustilistäAvautuu uuteen ikkunaan