Anna lahjaksi vastuullinen rahastosijoitus

Nordealta ensimmäiset vastuullisuutta painottavat yhdistelmärahastot 

Nordea tarjoaa nyt asiakkaille entistäkin vahvemman vastuullisen säästämisen tuotevalikoiman. Marraskuussa markkinoille tulleet vastuulliset yhdistelmärahastot ovat ensimmäiset laatuaan Nordeassa. Ne sisältävät sekä vastuullisia osakkeita että korkosijoituksia.

Uudet vastuulliset yhdistelmärahastot ovat loistava vaihtoehto asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita vastuullisesta säästämisestä ja haluavat antaa säästönsä ammattilaisten hoidettaviksi.

Vastuullisissa yhdistelmärahastoissa asiakas saa kertasijoituksella valmiin vastuullisen salkun, joka on hyvin hajautettu. Riski-/tuottoprofiileja on kolme: Maltti, Tasapaino ja Kasvu. Osakkeiden ja korkosijoitusten painotus vaihtelee profiilin mukaisesti.

Kaikki Vastuullinen valinta -rahastot täyttävät tiukat ESG-laatuvaatimukset. 

Lue lisää vastuullisista yhdistelmärahastoistaAvautuu uuteen ikkunaan.

Näin annat rahastolahjan

Voit lahjoittaa kertasijoituksen tai ilahduttaa lahjansaajaa säännöllisellä rahastosijoituksella. Näin pienistäkin summista voi ajan mittaan kertyä sievoiset säästöt. Ensimmäisen lahjasijoituksen jälkeen voit helposti jatkaa lahjoittamista säännöllisesti vaikkapa syntymäpäivisin ja jouluisin.

Voit tehdä rahastolahjan, kun sinä ja lahjansaaja olette Nordean asiakkaita. Sekä lahjoittajalla että lahjansaajalla tulee olla myös sijoituspalvelusopimus. Sopimus voidaan avata Nordean asiakaspalvelussa. Lahjansaajalle avataan myös rahastosalkku. Alaikäiselle sijoituspalvelusopimuksen avaavat huoltajat.

Rahastolahjan voit hankkia soittamalla 24/7-asiakaspalveluumme 0200 3000 (pvm/mpm). Tunnistaudut palveluun käyttäjätunnuksesi ja PIN-koodin avulla. 

Lue lisää rahastolahjasta