Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Analysoitua tietoa

Talous, markkinat ja sijoittaminen

Pysyt ajantasalla päivittäisistä puheenaiheista säännöllisten tutkimustemme ja katsaustemme avulla.

Asiantuntijoidemme laatimat sisällöt toimivat apuna sijoituspäätöksiä tehdessäsi ja samalla pääset oppimaan lisää taloudesta ja sijoittamisesta. 

Verkkosivuiltamme saat Nordean uutisia ja tiedotteitaAvautuu uuteen ikkunaan

• säästämisestä ja sijoittamisesta sekä

• taloudesta.

Ajankohtaisia talouden ja markkinoiden tietoja, ilmiöitä ja uutisia on saatavilla myös Finanssimaailma-blogissaAvautuu uuteen ikkunaan

Nordea Investorilla hoidat sijoituksiasi itse ja saat kootusti kaiken sijoitustiedon

Nordea Investorin avulla seuraat helposti markkinoita missä ja milloin vain. Teet toimeksiantoja ja käyt kauppaa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. 

Palvelusta saat markkinakatsauksia ja raportteja: mm. aamuraportin, kotimaisen ja pohjoismaisen mallisalkun sekä osake- ja yhtiökohtaisia analyysejä. Sijoituspäätöstesi tueksi saat asiantuntijoidemme tuottamia raportteja ja katsauksia. Käytössäsi on myös Kauppalehden uutisvirta. 

Lisäksi käytössäsi on sijoituskoulu, webinaari-tilaisuudet sekä podcastit. Kaikki tämä tähtää auttamaan sinua sijoittajana.

Investor osa Säästäjän ja Sijoittajan kaupankäyntipalveluja

Saat Nordea Investorin maksutta käyttöösi, kun sinulla on Säästäjän tai Sijoittajan kaupankäytössäsi. Katsaukset ja analyysit sisältyvät Sijoittajan palveluun, joka on maksullinen. 

Investoriin kirjaudut vaivattomasti tunnuslukusovelluksella suoraan selaimessa osoitteessa investor.nordea.fi tai mobiili- tai verkkopankin kautta. 

Lue tarkemmin osoitteessa nordea.fi/investorAvautuu uuteen ikkunaan