Tunnusluku (PIN)

Korttiin liittyy aina tunnusluku, jonka valinnan voit tehdä itse tai antaa pankin muodostaa se puolestasi. Verkkopankissa voit valita itse tunnusluvun uudelle kortillesi tai muuttaa olemassa olevan korttisi tunnuslukua. Itse valitsemasi tunnusluku on helppo muistaa, mutta huolehdithan siitä, ettei se ei ole helposti arvattava.


Uuden korttisi tunnusluku

Haitpa sitten korttia konttorissa, verkkopankissa tai Nordea 24/7:ssä, voit valita kortille haluamasi tunnusluvun, kun käytössäsi on henkilökohtaiset pankkitunnukset. Vaihtoehtoisesti korttiisi liitetään pankin muodostama tunnusluku.


Tunnusluvun uudet toimitustavat tuovat helpotusta arkeen ja lomalle

Uuden korttisi tunnusluvun tai unohtuneen tunnuslukusi voit nyt katsoa omasta verkkopankistasi kohdasta Kortit > Katso tunnusluku. Tunnusluku voidaan lähettää sinulle myös tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Saat tunnusluvun tekstiviestillä tai postitse kotiisi soittamalla Nordea 24/7:ään 0200 3000 (pvm/mpm) tai käymällä Nordean konttorissa 

 

Tunnusluvun tarkistaminen verkkopankista on nopeaa ja helppoa. Myös tekstiviestillä tilaamasi tunnusluvun vastaanotat heti tilauksen tehtyäsi pankille ilmoittamaasi matkapuhelinnumeroon. Katso kortin tunnusluvun uusintatilauksen eri toimitustapojen hinnat.


Muuta nykyisen korttisi tunnusluku

 

 Muuta nykyisen korttisi tunnusluku mieleiseksesi. Muutoksen teet kätevästi verkkopankissa kohdassa Kortit > Kortin muokkaus ja uusinta. Samalla voit päivittää myös muita korttisi ominaisuuksia. Muutoksen yhteydessä korttisi uusitaan.

Neuvoja korteista

Woman in striped shirt by computer  

Maksa turvallisesti verkossa

Kun haluat tehdä ostoksia internetissä, rekisteröi korttisi verkkomaksukelpoiseksi.

Couple walking in the city  

Useita vaihtoehtoja

Voit hakea korttia verkkopankissa, konttorissa tai soittamalla Nordea Asiakaspalveluun.