Tutustu Nordea Credit -korttiin ilman kuukausimaksua

Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua monipuoliseen Nordea MasterCard Credit -korttiin ja sen monipuolisiin etuihin ilman kuukausimaksua vuoden ajan (norm. 4,30 e/kk)*.

Tarjous on voimassa toistaiseksi, kun sinulla on palvelukohtainen hinnoittelu.kortit-credit-2017-186x120

Nordea Credit  -yhdistelmäkortilla maksat vaivattomasti ostokset ja nostat rahaa joko pankkitililtäsi tai korttiluotolta. Saat korttiluotolla tekemillesi ostoille ja nostoille keskimäärin kuukauden korotonta maksuaikaa. Laskun saatuasi päätät itse, miten maksat käyttämääsi luottoa takaisin: maksatko minimierän, koko summan vai jotakin siltä väliltä. Korkoa maksat vain luotolle jättämästäsi summasta.

Lisäturvaa hankinnoillesi

Nordea MasterCard Credit -korttiin kuuluu kattava Tuoteturva-vakuutus. Se on erinomainen etu, joka antaa merkittävää lisäturvaa kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi tekemillesi hankinnoille, kun olet maksanut hankintasi kortin luotto-ominaisuudella.

Tutustu tarkemmin Tuoteturva-vakuutukseen ja vakuutusehtoihin

Näin haet korttia

Voit hakea Nordea Credit -korttia

  • verkkopankissa
  • konttorissa
  • soittamalla Nordea 24/7 -Asiakaspalveluun 0200 3000 ja tunnistautumalla pankkitunnuksillasi.

Todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle Nordea Credit -luotolle on Avainasiakkaalle 12,5 % (06/2016). Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 8,5 %. Laskennassa on huomioitu tilinhoitomaksu 2,5 euroa.Pääkortti on Avainasiakkaalle vuosi- ja kuukausimaksuton. Muiden asiakasryhmien todelliset vuosikorot näet kohdasta Korttiehdot/Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot. Nordea Credit -kortin luottoraja on vähintään 1 000 euroa ja enintään 5 000 euroa. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta ja luottosopimuksen kestosta. Luotonantaja on Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliike,Satamaradankatu 5, Helsinki,00020 NORDEA.

Neuvoja korteista

Woman in striped shirt by computer  

Maksa turvallisesti verkossa

Kun haluat tehdä ostoksia internetissä, rekisteröi korttisi verkkomaksukelpoiseksi.

Couple walking in the city  

Useita vaihtoehtoja

Voit hakea korttia verkkopankissa, konttorissa tai soittamalla Nordea Asiakaspalveluun.