Nordea Gold

30 pv 

korotonta maksuaikaa

Nordea Gold -kortin luottoraja riittää suurempiinkin hankintoihin.

Nordea Gold Ominaisuudet Hinnat Korttiehdot Nordea Gold

Hyödynnä mahdollisuutesi arkena ja lomalla

Nordea Gold lyhyesti:

 • Luottolimiitti 2.000 - 10.000 euroa.
 • Nordea Gold -yhdistelmäkortin debit-ominaisuudella voit maksaa alle 25 euron ostoksia myös lähimaksuina ilman tunnusluvun näppäilyä.
 • Korttiin sisältyy matkavakuutus, joka on voimassa vapaa-ajan matkoilla, kun kortit-gold kuva-2017-186x120yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista vähintään 75 % on maksettu kortin luotto-ominaisuudella. Kortissa on myös hätäkäteispalvelu ulkomaan matkoja varten.
 • Korttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus kotiin ja vapaa-ajan asuntoon tekemiäsi hankintoja varten.
 • Maksat kortilla kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksella merkityissä paikoissa.
 • Saat kaikille ostoille korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää.
Ominaisuudet

Esittely

Nordea Gold -kortti mahdollistaa sujuvan arjen ja tuo turvaa myös lomamatkoille. Matkavaraukset ja esimerkiksi lennot kannattaa ostaa Nordea Gold -kortilla, sillä korttiin sisältyy kattava ulkomaan matkavakuutus sekä hätäkäteispalvelu ulkomailla sattuvia hätätilanteita varten. Lisäksi korttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus, joka antaa merkittävää lisäturvaa kotiin ja vapaa-ajan asuntoon tekemillesi hankinnoille.

Nordea Gold -yhdistelmäkortti sisältää myös lähimaksuominaisuuden, jonka avulla voit maksaa alle 25 euron suuruiset ostoksesi helposti ja nopeasti viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Sinun ei tarvitse syöttää korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN). Lähimaksut veloitetaan aina kortin debit-puolelta (pankkitili).

Sinä valitset:

 • Valitse sinulle sopiva korttiluoton lyhennysten eräpäivä ja lyhennysprosentti (3-100%).
 • Valitse kortille haluamasi tunnusluku (PIN).
 • Liitä korttiin pankkitilisi, jolloin ostokset ja käteisnostot veloitetaan valintasi mukaan joko korttiluotolta (credit) tai pankkitililtä (debit).
 • Lisää korttiisi K-Plussa-ominaisuus.
 • Valitse korttiin haluamasi kuva joko omista valokuvistasi tai Nordean valmiista kuvista.
  Liitä korttiluottoon rinnakkaiskortit perheenjäsenillesi.

Lue lisää kortinhaltijan oppaasta (pdf, 2 MB).

Todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle Nordea Gold MasterCard -luotolle on 11,4 % (Avainasiakas,6/2016). Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 7,5 % (Nordea Gold). Laskennassa on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu 2,50 euroa. Pääkortti on Avainasiakkaalle vuosi- ja kuukausimaksuton. Muiden asiakasryhmien todelliset vuosikorot löydät osoitteesta nordea.fi/Kortit. Nordea Gold -kortin luottoraja on vähintään 2 000 euroa ja enintään 10 000 euroa. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta ja luottosopimuksen kestosta. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven Katu 9, Helsinki, 00020 NORDEA tai Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliike, Satamaradankatu 5, Helsinki, 00020 NORDEA.

Lähimaksaminen

Lähimaksuominaisuus tarkoittaa, että voit maksaa alle 25 euron suuruisia ostoksia helposti ja nopeasti viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Sinun ei tarvitse laittaa korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua(PIN).

Lähimaksuja voit tehdä uusien MasterCard -yhdistelmäkorttien debit-ominaisuudella tai Nordea Debit-kortilla. Veloitus tapahtuu aina pankkitililtäsi. 

Lähimaksaminen on mahdollista kaikissa maksupäätteissä, joissa on lähimaksamisesta kertova kaarisymboli ja jotka hyväksyvät lähimaksuja.

Voit maksaa lähimaksuominaisuuden sisältävällä kortilla aina myös normaaliin tapaan – myös alle 25 euron ostoksen. Tällöin laitat kortin maksupäätteeseen ja näppäilet tunnusluvun.

Miten maksan lähiluettavalla kortillani?

Maksaessasi lähimaksuominaisuudella varustetulla kortilla ensimmäistä kertaa syötä kortti maksupäätteeseen ja näppäile tunnuslukusi. Korttisi lähimaksuominaisuus on nyt aktivoitu, ja voit jatkossa maksaa alle 25 euron ostoksia ilman tunnusluvun näppäilyä.

 1. Kun kassa rekisteröi alle 25 euron ostoksesi ja pyytää maksua, vie korttisi lähelle maksupäätettä.
 2. Maksupääte ilmoittaa maksun onnistumisesta ääni- ja valomerkillä. Sinun ei tarvitse syöttää tunnuslukuasi.
 3. Saat ostoksestasi normaaliin tapaan kuitin

Korttiin sisältyvät vakuutukset

Nordea Gold -kortteihin sisältyy ulkomaanmatkavakuutus ja Tuoteturva-vakuutus. Lisäksi saat lisäturvaa hätäkäteisestä.

Matkavakuutus

 • Vakuutus on voimassa vapaa-ajan matkoilla , kun yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista vähintään 75 % on maksettu kortin luotto-ominaisuudella.
 • Vakuutettuja ovat vähintään 16-vuotiaat ja enintään 78-vuotiaat kortinhaltijat sekä mukana matkustavat perheenjäsenet vakuutusehtojen mukaisesti. Vakuutus on voimassa jopa kolme kuukautta kestävillä ulkomaan matkoilla.

Tutustu vakuutusehtoihin (pdf, 175 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Tulosta vahinkoilmoituslomakeAvautuu uuteen ikkunaan

Tästä pääset tekemään sähköisen vahinkoilmoituksenAvautuu uuteen ikkunaan

Korttivakuutukset myöntää vakuutusyhtiö AIG Europe Limited sivuliike, Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki, puh. 020 366 900 ma–pe klo 9–21, la klo 10–16. Jos matkustat maahan, jossa tarvitaan erillinen todistus matkavakuutuksesta, voit pyytää todistuksen yllä mainitusta asiakaspalvelunumerosta.

Tuoteturva-vakuutus

 • Tuoteturva-vakuutus antaa lisäturvaa kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi hankkimillesi tuotteille. Tuoteturva kattaa vähintään 100 euron arvoisen tuotteen vahingoittumisen tai rikkoutumisen vakuutusehtojen mukaisesti, kun olet ostanut tuotteen Nordean korttisi luotto-ominaisuudella (credit). Tuoteturva-vakuutus on voimassa 180 päivän ajan ostopäivästä alkaen.
 • Tuoteturva-vakuutus sisältyy Nordea Credit, Nordea Gold, MasterCard Premium, Nordea Platinum, Liitto MasterCard

Tuoteturva-vakuutuksen ehdot (pdf, 68 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Tulosta vahinkoilmoituslomake (pdf, 27 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Tästä pääset tekemään sähköisen vahinkoilmoituksenAvautuu uuteen ikkunaan

Lisäturvaa hätäkäteisestä

Matkalla sinut saattaa yllättää tilanne, jossa korttisi katoaa tai joutuu vääriin käsiin. Hätäkäteinen on näitä odottamattomia hetkiä varten, jolloin tarvitset pikaisesti käteistä rahaa. Hätäkäteinen sisältyy Nordea Gold ja Nordea Credit -kortteihin.

MyMoney-kuvakortti

Voit itse suunnitella oman korttisi ulkoasun. Voit valita kuvan omista kuvistasi tai kuvagalleriasta.

Kokeile itse MyMoney-esittelysivu

Näin tilaat MyMoney-kuvakortin

Korttitilauksen teet helposti verkkopankissa, kun sinulla on Nordean pankkitunnukset. Tilaa itse suunnittelemasi kortti verkkopankista kohdasta Kortit > Kortin muokkaus ja uusinta.

Kuvan voi tilata Nordea Credit-, Nordea Gold-, Nordea Electron- ja Nordea Debit -korteille. Kuvaa ei voi tilata Finnair Plus MasterCard-, Stockmann MasterCard- ,TUOHI MasterCard- eikä Nordea Electron K-Plussa-ominaisuudella -kortteihin. MyMoney-kortin hinta on 12 euroa/korttitilaus. Hinta veloitetaan uuden ja uusittavan kortin valmistuksen yhteydessä. 

Jalmari Visa Electron

kortit-kuvakortti-jalmariNordea Electron -kortiin voit valita Jalmari-majavan kuvan. Jalmari Nordea Electron -kortin valmistuksesta ei veloiteta normaalia kuvakortin 12 euron hintaa.

Jalmari-hahmon voit valita neljästä eri väristä: lila, sininen, oranssi ja vihreä.

Huom. Jalmarin kuvaa ei voi tilata Nordea Electron K-Plussa-ominaisuudella -korttiin.

Tue hyvää asiaa MyMoney-kuvakortilla

 • Puhdas Itämeri -aiheisella kortilla tuet John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita.
 • Naisten Pankin -kuvalla tilatulla kortilla tuet Kirkon Ulkomaanavun säätiön Naisten Pankki -rahaston toimintaa.

Jokaisesta valmistetusta kortista Nordea lahjoittaa kolme euroa valitsemasi kuvan mukaan joko Puhdas Itämeri -hankkeille tai Naisten Pankki -rahaston toimintaan.

Lahjoita Puhdas Itämeri -hankkeille tai Naisten Pankille ePossulla.

Sinun ei tarvitse kantaa lompakossasi enää useita kortteja, sillä K-Plussa-ominaisuus mahdollistaa sujuvan maksamisen ja K-Plussa-kanta-asiakasetujen hyödyntämisen yhdellä kortilla. Voit liittää K-Plussa-ominaisuuden myös MasterCard-kuvakorttiin.

Kuinka saan K-Plussa-ominaisuudella varustetun kortin?

Voit hakea K-Plussa-ominaisuuden sisältävää korttia tai liittää K-Plussa-ominaisuuden nykyiseen korttiisi, kun sinulla on olemassa oleva K-Plussa-kanta-asiakasnumero. Saat K-Plussa-ominaisuuden kortillesi

 • Nordean verkkopankissa pankkitunnuksillasi
 • asioimalla lähimmässä konttorissamme
 • soittamalla asiakaspalveluumme puh. 0200 3000

Uuden K-Plussa-numeron löydät jatkossa maksukorttisi taustapuolelta. K-Plussa-pisteet ohjautuvat samalle pistetilille kuin aiemmin, vaikka kortille tulostettava kanta-asiakasnumero muuttuu.

Kortin uusinnasta peritään hinnaston mukainen kulu.

Lue lisää K-Plussa-kanta-asiakkuudesta ja eduistasi: Plussa.com

Itsevalittu PIN

Tunnusluku (PIN)

Korttiin liittyy aina tunnusluku, jonka valinnan voit tehdä itse tai antaa pankin muodostaa se puolestasi. Verkkopankissa voit valita itse tunnusluvun uudelle kortillesi tai muuttaa olemassa olevan korttisi tunnuslukua. Itse valitsemasi tunnusluku on helppo muistaa, mutta huolehdithan siitä, ettei se ei ole helposti arvattava

Uuden korttisi tunnusluku

Haitpa sitten korttia konttorissa, verkkopankissa tai Nordea 24/7:ssä, voit valita kortille haluamasi tunnusluvun, kun käytössäsi on henkilökohtaiset pankkitunnukset. Vaihtoehtoisesti korttiisi liitetään pankin muodostama tunnusluku.

Uuden korttisi tunnusluvun tai unohtuneen tunnuslukusi voit nyt katsoa omasta verkkopankistasi kohdasta Kortit > Katso tunnusluku. Tunnusluku voidaan lähettää sinulle myös tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Saat tunnusluvun tekstiviestillä tai postitse kotiisi soittamalla Nordea 24/7:ään 0200 3000 (pvm/mpm) tai käymällä Nordean konttorissa.

              

Tunnusluvun toimitustavat tuovat helpotusta arkeen ja lomalle

Uuden korttisi tunnusluvun tai unohtuneen tunnuslukusi voit nyt katsoa omasta verkkopankistasi kohdasta Kortit > Katso tunnusluku. Tunnusluku voidaan lähettää sinulle myös tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Saat tunnusluvun tekstiviestillä tai postitse kotiisi soittamalla Nordea 24/7:ään 0200 3000 (pvm/mpm) tai käymällä Nordean konttorissa

Tunnusluvun tarkistaminen verkkopankista on nopeaa ja helppoa. Myös tekstiviestillä tilaamasi tunnusluvun vastaanotat heti tilauksen tehtyäsi pankille ilmoittamaasi matkapuhelinnumeroon. Katso kortin tunnusluvun uusintatilauksen eri toimitustapojen Hinnat-välilehdeltä.                    

                                                                                                                          

Muuta nykyisen korttisi tunnusluku

Muuta nykyisen korttisi tunnusluku mieleiseksesi. Muutoksen teet kätevästi verkkopankissa kohdassa Kortit > Kortin muokkaus ja uusinta. Samalla voit päivittää myös muita korttisi ominaisuuksia. Muutoksen yhteydessä korttisi uusitaan.

 

 

Rinnakkaiskortit

Rinnakkaiskortit perheesi käyttöön.

Helpota perheesi arkea ja hae perheenjäsenillesi korttiluottoosi liitettävät rinnakkaiskortit. Oma luottokortti on kätevä monessa tilanteessa, esimerkiksi kun perheen lapset siirtyvät opiskelemaan toiselle paikkakunnalle tai ulkomaille.

Halutessasi hallitset rinnakkaiskorttien käyttöä laskutuskausikohtaisella käyttörajalla, jota päivität kätevästi halutessasi myöhemmin. Rinnakkaiskorttien määrää ei ole rajattu. Tietoa rinnakkaiskortin hinnasta löydät tuotekohtaisesta hinnastosta.

Tule käymään konttorissamme yhdessä rinnakkaiskortin hakijan kanssa.

Hinnat

Avainasiakkaiden hinnat

Nordea Gold -kortin hinta Avainasiakkaalle
Vuosimaksullinen Hinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti0,00 €
Rinnakkaiskortti24,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Avainasiakkaalle
KuukausimaksullinenHinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti0,00 €
Rinnakkaiskortti2,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Avainasiakkaalle
LisäpalvelutHinta

Kuvakortti, uusi tai uusinta

- omasta tai kuvagallerian kuvasta/kortti 

12,00 €
MasterCard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,75 €
MasterCard-kyselyt GSM-puhelimeen soittamalla (+ mpm)0,33 €
MasterCard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,40 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €

Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)*

* Kortin tunnusluvun voi tilata asioimalla Nordean konttorissa tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun 
5,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa                       
5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos10,00 €
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € + 3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 €
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Avainasiakkaalle
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot pankkitililtä konttorissa 0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 € 

0,40 €  

Käteisnostot korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Nordea Gold -kortin hinta Avainasiakkaalle
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1-4 nostoa/kk

0,00 € 

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl0,40 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa  2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa MasterCard-korteilla2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella
2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen MasterCard-, Nordea/MasterCard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa
0,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Avainasiakkaalle
TilinhoitomaksuHinta
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.2,50 €
Nordea Gold -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
Vuosimaksullinen Hinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti56,00 €
Rinnakkaiskortti24,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
KuukausimaksullinenHinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti4,70 €
Rinnakkaiskortti2,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
LisäpalvelutHinta

Kuvakortti, uusi tai uusinta

- omasta tai kuvagallerian kuvasta/kortti

12,00 €
MasterCard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,75 €
MasterCard-kyselyt GSM-puhelimeen soittamalla (+ mpm)0,33 €
MasterCard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,40 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €

Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)*

* Kortin tunnusluvun voi tilata asioimalla Nordean konttorissa tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun 
5,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos10,00 €
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € + 3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 € 
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot  pankkitililtä konttorissa 0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk 

0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl0,40 €  
Käteisnostot korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Nordea Gold -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1-4 nostoa/kk

0,00 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl 0,40 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa  2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa MasterCard-korteilla2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen MasterCard-, Nordea/MasterCard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
TilinhoitomaksuHinta
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.2,50 €
Nordea Gold -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
Vuosimaksullinen Hinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti56,00 €
Rinnakkaiskortti24,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
KuukausimaksullinenHinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti4,70 €
Rinnakkaiskortti2,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
LisäpalvelutHinta

Kuvakortti, uusi tai uusinta

- omasta tai kuvagallerian kuvasta/kortti

12,00 €
MasterCard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,75 €
MasterCard-kyselyt GSM-puhelimeen soittamalla (+ mpm)0,33 €
MasterCard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,40 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €

Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)*

* Kortin tunnusluvun voi tilata asioimalla Nordean konttorissa tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun 
5,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos10,00 €
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € + 3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 € 
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot pankkitililtä konttorissa 0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk 

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

0,40 € 

Käteisnostot korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Nordea Gold -kortin hinta Che ck-in-asiakkaalle
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1-4 nostoa/kk 

0,00 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl 0,40 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl
 2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa MasterCard-korteilla2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen MasterCard-, Nordea/MasterCard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
TilinhoitomaksuHinta
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.2,50 €
Nordea Gold -kortin normaalihinta
Vuosimaksullinen Hinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti75,00 €
Rinnakkaiskortti24,00 €
Nordea Gold -kortin normaalihinta
KuukausimaksullinenHinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti6,25 €
Rinnakkaiskortti2,00 €
Nordea Gold -kortin normaalihinta
LisäpalvelutHinta

Kuvakortti, uusi tai uusinta

- omasta tai kuvagallerian kuvasta/kortti

12,00 €
MasterCard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,75 €
MasterCard-kyselyt GSM-puhelimeen soittamalla (+ mpm)0,33 €
MasterCard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,40 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €

Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)*

* Kortin tunnusluvun voi tilata asioimalla Nordean konttorissa tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun 
5,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos10,00 €
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € + 3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 € 
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Nordea Gold -kortin normaalihinta
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot pankkitililtä konttorissa0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk 

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

0,40 € 

Käteisnostot korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Nordea Gold -kortin normaalihinta
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1-4 nostoa/kk  

0,00 €  

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa  5 tai useampi nosto/kk/kpl 0,40 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa MasterCard-korteilla2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen MasterCard-, Nordea/MasterCard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Nordea Gold -kortin normaalihinta
TilinhoitomaksuHinta
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.2,50 €
Korttiehdot

Neuvoja korteista

Woman in striped shirt by computer 

Maksa turvallisesti verkossa

Kun haluat tehdä ostoksia internetissä, rekisteröi korttisi verkkomaksukelpoiseksi.

Couple walking in the city 

Useita vaihtoehtoja

Voit hakea korttia verkkopankissa, konttorissa tai soittamalla Nordea Asiakaspalveluun.