Nordea Gold

30 pv 

korotonta maksuaikaa

Nordea Gold -kortin luottoraja riittää suurempiinkin hankintoihin.

Nordea Gold Ominaisuudet Hinnat Korttiehdot Nordea Gold

Hyödynnä mahdollisuutesi arkena ja lomalla

Nordea Gold lyhyesti:

 • Luottolimiitti 2.000 - 10.000 euroa (verkkopankin kautta haettaessa 5.000 - 10.000 euroa).
 • Nordea Gold -yhdistelmäkortin debit-ominaisuudella voit maksaa alle 25 euron ostoksia myös lähimaksuina ilman tunnusluvun näppäilyä.
 • Korttiin sisältyy ulkomaanmatkavakuutus, joka on voimassa vapaa-ajan matkoilla, kun kortit-gold kuva-2017-186x120yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista vähintään 75 % on maksettu kortin luotto-ominaisuudella. Kortissa on myös hätäkäteispalvelu ulkomaan matkoja varten.
 • Korttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus kotiin ja vapaa-ajan asuntoon tekemiäsi hankintoja varten.
 • Maksat kortilla kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksella merkityissä paikoissa.
 • Saat kaikille ostoille korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää.
Ominaisuudet

Esittely

Nordea Gold -kortti mahdollistaa sujuvan arjen ja tuo turvaa myös lomamatkoille. Matkavaraukset ja esimerkiksi lennot kannattaa ostaa Nordea Gold -kortilla, sillä korttiin sisältyy kattava ulkomaan matkavakuutus sekä hätäkäteispalvelu ulkomailla sattuvia hätätilanteita varten. Lisäksi korttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus, joka antaa merkittävää lisäturvaa kotiin ja vapaa-ajan asuntoon tekemillesi hankinnoille.

Nordea Gold -yhdistelmäkortti sisältää myös lähimaksuominaisuuden, jonka avulla voit maksaa alle 25 euron suuruiset ostoksesi helposti ja nopeasti viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Sinun ei tarvitse syöttää korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN). Lähimaksut veloitetaan aina kortin debit-puolelta (pankkitili).

Sinä valitset:

 • Valitse sinulle sopiva korttiluoton lyhennysten eräpäivä ja lyhennysprosentti (3-100%).
 • Valitse kortille haluamasi tunnusluku (PIN).
 • Liitä korttiin pankkitilisi, jolloin ostokset ja käteisnostot veloitetaan valintasi mukaan joko korttiluotolta (credit) tai pankkitililtä (debit).
 • Lisää korttiisi Plussa-ominaisuus.
 • Valitse korttiin haluamasi kuva joko omista valokuvistasi tai Nordean valmiista kuvista.
  Liitä korttiluottoon rinnakkaiskortit perheenjäsenillesi.

Lue lisää kortinhaltijan oppaasta. (pdf, 1 MB)Avautuu uuteen ikkunaan

Todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle Nordea Gold MasterCard -luotolle on 11,3 % (Avainasiakas,12/2017). Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 7,5 % (Nordea Gold). Laskennassa on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu 2,50 euroa. Pääkortti on Avainasiakkaalle vuosi- ja kuukausimaksuton. Muiden asiakasryhmien todelliset vuosikorot löydät osoitteesta nordea.fi/Kortit. Nordea Gold -kortin luottoraja on vähintään 2 000 euroa ja enintään 10 000 euroa. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta ja luottosopimuksen kestosta. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven Katu 9, Helsinki, 00020 NORDEA tai Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliike, Satamaradankatu 5, Helsinki, 00020 NORDEA.

Lähimaksaminen Mastercard -korteilla

Lähimaksuominaisuus tarkoittaa, että voit maksaa alle 25 euron suuruisia ostoksia helposti ja nopeasti viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Sinun ei tarvitse laittaa korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN). Lähimaksaminen on mahdollista kaikissa maksupäätteissä, joissa on lähimaksamisesta kertova kaarisymboli ja jotka hyväksyvät lähimaksuja.

Voit maksaa lähimaksuominaisuuden sisältävällä kortilla aina myös normaaliin tapaan – myös alle 25 euron ostoksia. Tällöin laitat kortin maksupäätteeseen ja näppäilet tunnusluvun.

Lähimaksuja voit tehdä uusien Nordea Credit-, Gold-, Premium-, Platinum- ja Black -yhdistelmäkorttien debit-ominaisuudella. Veloitus tapahtuu aina pankkitililtäsi

Luotto- eli credit -ominaisuudella voit tehdä lähimaksuja Finnair Plus- ja Stockmann Mastercard –korteilla. Veloitus tapahtuu aina luottotililtä eli kortin credit-ominaisuudelta riippumatta siitä onko sinulla yhdistelmäkortti vai pelkkä credit-kortti.

Lähimaksaminen Nordea Electron ja Nordea Debit -kortilla

Voit tehdä alle 25 euron lähimaksuja Nordea Debit –kortilla tai uudella Nordea Electron –kortilla. Veloitus tapahtuu aina pankkitililtäsi. Voit maksaa lähimaksuominaisuuden sisältävällä kortilla aina myös normaaliin tapaan – myös pieniä ostoksia. Tällöin laitat kortin maksupäätteeseen ja näppäilet tunnusluvun.

Nordea Electron –kortilla lähimaksuista varataan kate pankkitililtäsi tuttuun tapaan.

Miten maksan lähiluettavalla kortillani?

Maksaessasi lähimaksuominaisuudella varustetulla kortilla ensimmäistä kertaa, syötä kortti maksupäätteeseen ja näppäile tunnuslukusi. Debit-lähimaksu tulee aktivoida debit-ostolla ja credit-lähimaksu credit- eli luotolla ostolla (Finnair Plus Mastercard- ja Stockmann Mastercard –korteilla lähimaksu on liitetty credit- eli luotto-ominaisuuteen). Korttisi lähimaksuominaisuus on nyt aktivoitu, ja voit jatkossa maksaa pieniä ostoksia ilman tunnusluvun näppäilyä.

 1. Kun kassa rekisteröi ostoksesi ja pyytää maksua, korttisi lähelle maksupäätettä.
 2. Maksupääte ilmoittaa maksun onnistumisesta ääni- ja valomerkillä. Sinun ei tarvitse syöttää tunnuslukuasi.
 3. Saat ostoksestasi normaaliin tapaan kuitin

Lähimaksaminen sujuvoittaa asiointia sekä takaa, ettei tunnusluku joudu asiattomien haltuun. Isommat ostokset maksetaan edelleen käyttäen korttiin kuuluvaa tunnuslukua. Tunnuslukua pyydetään myös satunnaisesti myös lähimaksuissa turvallisuussyistä, joten lähimaksu on turvallinen käyttää.

Korttiin sisältyvät vakuutukset

Nordea Gold -kortteihin sisältyy ulkomaanmatkavakuutus ja Tuoteturva-vakuutus. Lisäksi saat lisäturvaa hätäkäteisestä.

Matkavakuutus

 • Vakuutus on voimassa vapaa-ajan matkoilla , kun yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista vähintään 75 % on maksettu kortin luotto-ominaisuudella.
 • Vakuutettuja ovat vähintään 16-vuotiaat ja enintään 78-vuotiaat kortinhaltijat sekä mukana matkustavat perheenjäsenet vakuutusehtojen mukaisesti. Vakuutus on voimassa jopa kolme kuukautta kestävillä ulkomaan matkoilla.

Tuoteturva-vakuutus

 • Tuoteturva-vakuutus antaa lisäturvaa kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi hankkimillesi tuotteille. Tuoteturva kattaa vähintään 100 euron arvoisen tuotteen vahingoittumisen tai rikkoutumisen vakuutusehtojen mukaisesti, kun olet ostanut tuotteen Nordean korttisi luotto-ominaisuudella (credit). Tuoteturva-vakuutus on voimassa 180 päivän ajan ostopäivästä alkaen.


Lue lisää vakuutusehdoista täältä.Hätäkäteinen

Matkalla sinut saattaa yllättää tilanne, jossa korttisi katoaa tai joutuu vääriin käsiin. Hätäkäteinen on näitä odottamattomia hetkiä varten, jolloin tarvitset pikaisesti käteistä rahaa. Nostettu hätäkäteinen ja palvelusta aiheutuvat kulut lisätään seuraavalle laskullesi.

Jos korttisi katoaa, ilmoita siitä välittömästi sulkupalveluun 24 h/vrk +358 20 333. Kerro samalla, mikäli tarvitset hätäkäteistä.

Kuinka hätäkäteinen toimii?

 • Voit hakea hätäkäteistä, jos Nordean Gold tai Credit -korttisi on kadonnut tai varastettu.
 • Hätäkäteistä on mahdollisuus saada korttisi jäljellä olevan luottorajan
  puitteissa, kuitenkin maksimissaan 3000 USD.
 • Hätäkäteinen on noudettavissa paikallisesta MasterCard rahanluovutuspisteestä esim. paikallisesta pankista tai Western Unionista.
 • Hätäkäteisen saa normaalisti 24 tunnin kuluessa.
 • Hätäkäteisestä peritään normaalit käteisnostokulut.
 • Nostettu hätäkäteinen vähentää käytettävissä olevan luoton määrää.
 • Nostettu hätäkäteinen ja kulut lisätään seuraavalle laskullesi.


Kuinka toimin tarvitessani hätäkäteistä?

Tarvitessasi hätäkäteistä, ota yhteys Help Line- numeroon
(24h) puh. +358 9 696 4696.

MyMoney-kuvakortti

Voit itse suunnitella oman korttisi ulkoasun. Voit valita kuvan omista kuvistasi tai kuvagalleriasta.

Kokeile itse MyMoney-esittelysivuAvautuu uuteen ikkunaan

Näin tilaat MyMoney-kuvakortin

Korttitilauksen teet helposti verkkopankissa, kun sinulla on Nordean pankkitunnukset. Tilaa itse suunnittelemasi kortti verkkopankista kohdasta Kortit > Kortin muokkaus ja uusinta.

Kuvan voi tilata Nordea Credit-, Nordea Gold-, Nordea Electron- ja Nordea Debit -korteille. Kuvaa ei voi tilata Finnair Plus MasterCard-, Stockmann MasterCard- ,TUOHI MasterCard- eikä Nordea Electron K-Plussa-ominaisuudella -kortteihin. MyMoney-kortin hinta on 12 euroa/korttitilaus. Hinta veloitetaan uuden ja uusittavan kortin valmistuksen yhteydessä. 

Jalmari Visa Electron

kortit-kuvakortti-jalmariNordea Electron -kortiin voit valita Jalmari-majavan kuvan. Jalmari Nordea Electron -kortin valmistuksesta ei veloiteta normaalia kuvakortin 12 euron hintaa.

Jalmari-hahmon voit valita neljästä eri väristä: lila, sininen, oranssi ja vihreä.

Huom. Jalmarin kuvaa ei voi tilata Nordea Electron K-Plussa-ominaisuudella -korttiin.

Tue hyvää asiaa MyMoney-kuvakortilla

 • Puhdas Itämeri -aiheisella kortilla tuet John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita.
 • Naisten Pankin -kuvalla tilatulla kortilla tuet Kirkon Ulkomaanavun säätiön Naisten Pankki -rahaston toimintaa.

Jokaisesta valmistetusta kortista Nordea lahjoittaa kolme euroa valitsemasi kuvan mukaan joko Puhdas Itämeri -hankkeille tai Naisten Pankki -rahaston toimintaan.

Lahjoita Puhdas Itämeri -hankkeille tai Naisten Pankille ePossulla.

Sinun ei tarvitse kantaa lompakossasi enää useita kortteja, sillä Plussa-ominaisuus mahdollistaa sujuvan maksamisen ja Plussa-kanta-asiakasetujen hyödyntämisen yhdellä kortilla. Voit liittää Plussa-ominaisuuden myös MasterCard-kuvakorttiin.

Kuinka saan Plussa-ominaisuudella varustetun kortin?

Voit hakea Plussa-ominaisuuden sisältävää korttia tai liittää Plussa-ominaisuuden nykyiseen korttiisi, kun sinulla on olemassa oleva Plussa-kanta-asiakasnumero. Saat Plussa-ominaisuuden kortillesi

 • Nordean verkkopankissa pankkitunnuksillasi
 • asioimalla lähimmässä konttorissamme
 • soittamalla asiakaspalveluumme puh. 0200 3000

Uuden Plussa-numeron löydät jatkossa maksukorttisi taustapuolelta.Plussa-pisteet ohjautuvat samalle pistetilille kuin aiemmin, vaikka kortille tulostettava kanta-asiakasnumero muuttuu.

Kortin uusinnasta peritään hinnaston mukainen kulu.

Lue lisää Plussa-kanta-asiakkuudesta ja eduistasi: Plussa.comAvautuu uuteen ikkunaan

Itsevalittu PIN

Tunnusluku (PIN)

Korttiin liittyy aina tunnusluku, jonka valinnan voit tehdä itse tai antaa pankin muodostaa se puolestasi. Verkkopankissa voit valita itse tunnusluvun uudelle kortillesi tai muuttaa olemassa olevan korttisi tunnuslukua. Itse valitsemasi tunnusluku on helppo muistaa, mutta huolehdithan siitä, ettei se ei ole helposti arvattava

Uuden korttisi tunnusluku

Haitpa sitten korttia konttorissa, verkkopankissa tai Nordea 24/7:ssä, voit valita kortille haluamasi tunnusluvun, kun käytössäsi on henkilökohtaiset pankkitunnukset. Vaihtoehtoisesti korttiisi liitetään pankin muodostama tunnusluku.

Uuden korttisi tunnusluvun tai unohtuneen tunnuslukusi voit nyt katsoa omasta verkkopankistasi kohdasta Kortit > Katso tunnusluku. Tunnusluku voidaan lähettää sinulle myös tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Saat tunnusluvun tekstiviestillä tai postitse kotiisi soittamalla Nordea 24/7:ään 0200 3000 (pvm/mpm) tai käymällä Nordean konttorissa.

              

Tunnusluvun toimitustavat tuovat helpotusta arkeen ja lomalle

Uuden korttisi tunnusluvun tai unohtuneen tunnuslukusi voit nyt katsoa omasta verkkopankistasi kohdasta Kortit > Katso tunnusluku. Tunnusluku voidaan lähettää sinulle myös tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Saat tunnusluvun tekstiviestillä tai postitse kotiisi soittamalla Nordea 24/7:ään 0200 3000 (pvm/mpm) tai käymällä Nordean konttorissa

Tunnusluvun tarkistaminen verkkopankista on nopeaa ja helppoa. Myös tekstiviestillä tilaamasi tunnusluvun vastaanotat heti tilauksen tehtyäsi pankille ilmoittamaasi matkapuhelinnumeroon. Katso kortin tunnusluvun uusintatilauksen eri toimitustapojen Hinnat-välilehdeltä.                    

                                                                                                                          

Muuta nykyisen korttisi tunnusluku

Muuta nykyisen korttisi tunnusluku mieleiseksesi. Muutoksen teet kätevästi verkkopankissa kohdassa Kortit > Kortin muokkaus ja uusinta. Samalla voit päivittää myös muita korttisi ominaisuuksia. Muutoksen yhteydessä korttisi uusitaan.

 

 

Rinnakkaiskortit

Rinnakkaiskortit perheesi käyttöön.

Helpota perheesi arkea ja hae perheenjäsenillesi korttiluottoosi liitettävät rinnakkaiskortit. Oma luottokortti on kätevä monessa tilanteessa, esimerkiksi kun perheen lapset siirtyvät opiskelemaan toiselle paikkakunnalle tai ulkomaille.

Halutessasi hallitset rinnakkaiskorttien käyttöä laskutuskausikohtaisella käyttörajalla, jota päivität kätevästi halutessasi myöhemmin. Rinnakkaiskorttien määrää ei ole rajattu. Tietoa rinnakkaiskortin hinnasta löydät tuotekohtaisesta hinnastosta.

Tule käymään konttorissamme yhdessä rinnakkaiskortin hakijan kanssa.

Hinnat

Avainasiakkaiden hinnat

Nordea Gold -kortin hinta Avainasiakkaalle
Vuosimaksullinen Hinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti0,00 €
Rinnakkaiskortti24,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Avainasiakkaalle
KuukausimaksullinenHinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti0,00 €
Rinnakkaiskortti2,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Avainasiakkaalle
LisäpalvelutHinta

Kuvakortti, uusi tai uusinta

- omasta tai kuvagallerian kuvasta/kortti 

12,00 €
MasterCard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,75 €
MasterCard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,40 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €

Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)*

* Kortin tunnusluvun voi tilata asioimalla Nordean konttorissa tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun 
5,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa                       
5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos10,00 €
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € + 3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 €
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Avainasiakkaalle
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot pankkitililtä konttorissa 0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 € 

0,40 €  

Käteisnostot korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Nordea Gold -kortin hinta Avainasiakkaalle
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1-4 nostoa/kk

0,00 € 

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl0,40 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa  2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa MasterCard-korteilla2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella
2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen MasterCard-, Nordea/MasterCard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa
0,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Avainasiakkaalle
TilinhoitomaksuHinta
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.2,50 €
Nordea Gold -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
Vuosimaksullinen Hinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti56,00 €
Rinnakkaiskortti24,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
KuukausimaksullinenHinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti4,70 €
Rinnakkaiskortti2,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
LisäpalvelutHinta

Kuvakortti, uusi tai uusinta

- omasta tai kuvagallerian kuvasta/kortti

12,00 €
MasterCard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,75 €
MasterCard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,40 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €

Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)*

* Kortin tunnusluvun voi tilata asioimalla Nordean konttorissa tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun 
5,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos10,00 €
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € + 3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 € 
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot  pankkitililtä konttorissa 0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk 

0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl0,40 €  
Käteisnostot korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Nordea Gold -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1-4 nostoa/kk

0,00 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl 0,40 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa  2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa MasterCard-korteilla2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen MasterCard-, Nordea/MasterCard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
TilinhoitomaksuHinta
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.2,50 €
Nordea Gold -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
Vuosimaksullinen Hinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti56,00 €
Rinnakkaiskortti24,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
KuukausimaksullinenHinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti4,70 €
Rinnakkaiskortti2,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
LisäpalvelutHinta

Kuvakortti, uusi tai uusinta

- omasta tai kuvagallerian kuvasta/kortti

12,00 €
MasterCard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,75 €
MasterCard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,40 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €

Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)*

* Kortin tunnusluvun voi tilata asioimalla Nordean konttorissa tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun 
5,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos10,00 €
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € + 3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 € 
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot pankkitililtä konttorissa 0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk 

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

0,40 € 

Käteisnostot korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Nordea Gold -kortin hinta Che ck-in-asiakkaalle
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1-4 nostoa/kk 

0,00 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl 0,40 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl
 2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa MasterCard-korteilla2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen MasterCard-, Nordea/MasterCard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Nordea Gold -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
TilinhoitomaksuHinta
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.2,50 €
Nordea Gold -kortin normaalihinta
Vuosimaksullinen Hinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti75,00 €
Rinnakkaiskortti24,00 €
Nordea Gold -kortin normaalihinta
KuukausimaksullinenHinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti6,25 €
Rinnakkaiskortti2,00 €
Nordea Gold -kortin normaalihinta
LisäpalvelutHinta

Kuvakortti, uusi tai uusinta

- omasta tai kuvagallerian kuvasta/kortti

12,00 €
MasterCard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,75 €
MasterCard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,40 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €

Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)*

* Kortin tunnusluvun voi tilata asioimalla Nordean konttorissa tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun 
5,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos10,00 €
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € + 3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 € 
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Nordea Gold -kortin normaalihinta
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot pankkitililtä konttorissa0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk 

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

0,40 € 

Käteisnostot korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Nordea Gold -kortin normaalihinta
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1-4 nostoa/kk  

0,00 €  

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa  5 tai useampi nosto/kk/kpl 0,40 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa MasterCard-korteilla2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen MasterCard-, Nordea/MasterCard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Nordea Gold -kortin normaalihinta
TilinhoitomaksuHinta
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.2,50 €
Korttiehdot

Yleiset korttiehdot (pdf, 278 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea-korttien luottotilin ehdot (pdf, 65 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Luotonantaja Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliike)

Mastercard-luottotilin ehdot (pdf, 369 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Luotonantaja Nordea Rahoitus Suomi Oy) 

Tuoteturva-vakuutuksen ehdot 01/2018 (pdf, 86 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Vahinko tapahtunut 1.1.2018 tai sen jälkeen. Korttivakuutukset myöntää Tryg).

Tuoteturva-vakuutuksen ehdot (pdf, 47 KB)Avautuu uuteen ikkunaan ( Vahinko tapahtunut 31.12.2017 tai aiemmin. Korttivakuutukset myöntää AIG Europe Limited, Suomen sivuliike).

Ulkomaanmatkavakuutuksen ehdot  01/2018 (pdf, 319 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Vahinko tapahtunut 1.1.2018 tai sen jälkeen. Korttivakuutuksen myöntää Tryg).

Ulkomaanmatkavakuutuksen ehdot (pdf, 229 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Vahinko tapahtunut 31.12.2017 tai aiemmin. Korttivakuutukset myöntää AIG Europe Limited, Suomen sivuliike).

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Neuvoja korteista

Woman in striped shirt by computer  

Maksa turvallisesti verkossa

Kun haluat tehdä ostoksia internetissä, rekisteröi korttisi verkkomaksukelpoiseksi.

Couple walking in the city  

Useita vaihtoehtoja

Voit hakea korttia verkkopankissa, konttorissa tai soittamalla Nordea Asiakaspalveluun.