Käteistä helposti ja nopeasti korttioston yhteydessä

kortit-kateista-kassalta-k-ja-tokmanni-kuvituskuvaNordean asiakkaana voit nostaa tileiltäsi käteistä rahaa korttiostosten yhteydessä

  • K-ruokakaupoista
  • Tokmanni-myymälöistä
  • R-kioskeista

Pankki ei veloita kortinhaltijalta käteisnostosta nostopalkkiota, mutta kauppa voi halutessaan veloittaa tapahtumasta käsittelymaksun.

Tietoja palvelusta Tietoja palvelusta

Käteisnostopalvelu pähkinänkuoressa

Nordean asiakkaana voit nyt nostaa tileiltäsi käteistä rahaa korttiostosten yhteydessä Nordea Debit- ja Nordea Electron -sekä Mastercard-yhdistelmäkorteilla, joissa on debit-ominaisuus.

  • Korttiostoksen yhteydessä tehtävän käteisnoston määrä on maksimissaan 200 euroa. Kauppias voi asettaa nostoille kuitenkin tätä alemman enimmäismäärän.
  • Käteisnosto kaupan kassalla on mahdollista vain kotimaassa ja ostokset nostot tulee maksaa maksukortin debit-puolelta. 
  • Maksutapahtuma varmennetaan tililtäsi ja samalla tarkistetaan, että käteisnoston osuus mahtuu korttisi vuorokausikohtaiseen nostorajaan. Huom! Nordea Electron -korteilla myös oston tulee mahtua maksuja koskevaan turvarajaan. Käteisnosto hyväksytään tunnusluvulla.  
  • Tililtäsi tehdään yksi korttioston veloitus, joka sisältää myös noston. Tiliotteelta näet kuitenkin myös käteisnoston osuuden eriteltynä (Cash back/käteisnosto xxx EUR). Käteisnoston osuus näkyy myös kaupan kuitilla.

Kortin debit-ominaisuudella tehdyt ostokset veloitetaan aina korttiin liitetyltä pankkitililtä. Käteisnostopalvelu on kauppiaan tarjoama palvelu ja kauppias vastaa siitä, että palvelu toimii. Kauppiaalla on oikeus hinnoitella palvelu sekä määritellä sen tarkemmat ehdot. Myös pankki voi kortin liikkeellelaskijana asettaa käteisnoston ylärajan ja sitä voidaan tarvittaessa turvallisuussyistä muuttaa.

Hae sinulle sopiva kortti

K- ruokakaupat

Nordean asiakkaana voit nyt nostaa tileiltäsi käteistä rahaa korttiostosten yhteydessä K-ruokakaupoista ympäri Suomea. K-ruokakauppojen käteisnostopalvelusta ei veloiteta kuluja.

Katso käteisnostopalvelua tarjoavat K-ruokakaupatAvautuu uuteen ikkunaan

Katso käteisnostopalvelua tarjoavat K-liikenneasematAvautuu uuteen ikkunaan

Tokmanni

Nordean asiakkaana voit nostaa tileiltäsi käteistä rahaa korttiostosten yhteydessä yli 140 Tokmanni-myymälässä.

Katso Tokmanni-myymälät tästäAvautuu uuteen ikkunaan

R-kioski

Nordean asiakkaana voit nyt nostaa tileiltäsi käteistä rahaa korttiostosten yhteydessä useista R-kioskeista.

Katso käteisnostopalvelua tarjoavat R-kioskit Avautuu uuteen ikkunaan

Neuvoja korteista

Woman in striped shirt by computer  

Maksa turvallisesti verkossa

Kun haluat tehdä ostoksia internetissä, rekisteröi korttisi verkkomaksukelpoiseksi.

Couple walking in the city  

Useita vaihtoehtoja

Voit hakea korttia verkkopankissa, konttorissa tai soittamalla Nordea Asiakaspalveluun.