Ilmoittautuminen Nordea Mobile Beta -sovelluksen käyttäjäksi – ohje iPhonen käyttäjille

Näin ilmoittaudut Nordea Mobile Beta sovelluksen iOS-version käyttäjäksi

Jos haluat testata uutta Nordea Mobile Beta -sovellusta iOS-laitteessa (esim. iPhone tai iPad), anna Apple ID  tunnuksesi TestFlight-sovellusta varten alla olevien ohjeiden mukaisesti.

TestFlight on sovellus, joka on asennettava laitteeseesi. Sen avulla voit testata sovelluksia ennen niiden käyttöönottoa. Lisätietoja TestFlightistä: (https://developer.apple.com/testflight/)

Huomaa, ettemme kysy sinulta salasanaasi tai muita tietoja. Sinun tarvitsee ilmoittaa ainoastaan Apple ID  tunnuksesi. Löydät Apple ID:n laitteesi asetuksista napauttamalla nimeäsi. Apple ID  tunnus on sähköpostiosoite.

Saat seuraavaksi sähköpostiviestin osoitteesta TestFlight no_reply@email.apple.com enintään kahden pankkipäivän kuluttua siitä, kun olet antanut Apple ID -tunnuksesi. Viestin otsikkokentässä lukee: Nordea Bank has invited you to test ”Nordea Mobile Beta”.

Sähköpostiviestissä on linkki TestFlightin verkkosivulle, josta voit ladata TestFlight-sovelluksen.

 Testflight-app

TestFlight-sovelluksesta voit ladata Nordea Mobile Beta  sovelluksen.

NordeaMobile-app 

 

Nordea käsittelee Apple ID  tunnustasi ja ilmoittaa sen Applelle vain siksi, että sinulle voidaan lähettää kutsu Nordea Mobile Beta  sovelluksen testausta varten ja että voit ladata sovelluksen mahdolliset tulevat päivitykset. Apple ID  tunnustasi ei käytetä mihinkään muihin tarkoituksiin.