Lainalupaus

Mies istuu sohvalla vauva sylissään. 

Koti – sen tuntee, kun sen näkee

Hae lainalupaus etukäteen

Täytä hakemus verkkopankissa
Avautuu uuteen ikkunaan

Lainalupaus on maksuton

Lainalupauksen kanssa sinun on helppo lähteä asuntonäytöille ja tehdä ostotarjous mieleisestäsi asunnosta. Lainalupaus on maksuton eikä sido sinua mitenkään. Hakemuksen teet kätevästi verkkopankissa.

Olen Nordean asiakas En ole Nordean asiakas Laske kuukausierät Olen Nordean asiakas

Vinkkejä lainalupauksen hankintaan

Lainalupaus 

Mieti paljonko tarvitset asuntolainaa. Lainalaskurin avulla voit vertailla eri vaihtoehtoja muuttamalla kuukausierää, laina-aikaa ja korkoa. Tee myös tulo- ja menoarvio, jotta saat kuvan omasta rahankäytöstäsi. 

Nordean asiakkaana voit hakea lainalupausta kätevästi verkkopankissa asuntolainahakemuksella. Päätöksen saat verkkopankin asiakaspostiin tai puhelimitse kolmen pankkipäivän kuluessa.

Kun olet saanut lainalupauksen, sinulla on mahdollisuus jättää tarjous uudesta kodistasi. Voimassa oleva lainalupaus vauhdittaa kaupanteko- ja lainapäätösvaihetta. Lainalupauksen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden.

Lainalupaus on pankkia sitova päätös, jossa lupaamme rahoittaa asunnon ostosi sovituin ehdoin. Lainalupaus on voimassa kuukauden ja voit uusia sen soittamalla asiakaspalveluumme. Lainalupauksen tiedot ja lainan hinta tarkistetaan uusimisen yhteydessä.

En ole Nordean asiakas

Jos et ole vielä Nordean asiakas, täytä alta löytyvästä linkistä asuntolainahakemus. Lähetettyäsi asuntolainahakemuksen saat nopeasti alustavan lainaehdotuksen. Alustavasta lainaehdotuksesta selviää, millainen asuntolaina näyttäisi mahdolliselta antamillasi tiedoilla: kuinka paljon lainaa voit saada ja millä korolla. Pääset etenemään suunnitelmassasi ja kartoittamaan sinulle sopivia kohteita.

Alustava lainaehdotus ei sido sinua eikä pankkia. 

Haluamme sinut Nordean asiakkaaksi! Asiakkaana pääset päivittämään lainaehdotuksesi sitovaksi lainalupaukseksi helposti ja nopeasti. Lainalupauksen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden.

Olemme yhteydessä sinuun yhden pankkipäivän sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Laske kuukausierät

Neuvoja asumisesta

Man sitting thinking by house  

Asumisen turvaa korkosuojauksella

Oikeiden korkosuojaus- tuotteiden avulla taloutesi kestää silloinkin, kun markkinakorot muuttuvat merkittävästi.

Woman looking out of window  

Kaksi vaihtoehtoa ottaa lyhennys-vapaat

LyhennysJousto antaa vapautta lainan maksuun kuukausittain. Lyhennysvapaa pidemmälle jaksolle. Katso kumpi sopii sinulle!