AsuntoJousto

Kaipaako asuntosi remonttia tai haluaisitko hankkia kesämökin? Onko taloyhtiöösi tulossa putkiremontti tai kiinnostaako sijoittaminen? AsuntoJousto vapauttaa asuntovarallisuuttasi suunnitelmiesi toteuttamiseen.

AsuntoJousto Ominaisuudet Kuluttajaluottoehdot Hinnat Ehdot AsuntoJousto

 • AsuntoJoustoon kuuluu aina tili ja laina.
 • Siirrämme koko AsuntoJousto-lainan kerralla AsuntoJousto-tilillesi ja saat tilille samaa korkoa kuin maksat lainastasi. Voit itse päättää milloin käytät AsuntoJoustoa tililtäsi.
 • Asuntosi on lainan vakuutena ja laina-aika on 10 vuotta.
 • Lainan voit käyttää haluamaasi tarkoitukseen ja tiliä tavalliseen tapaan esimerkiksi palkka- tai eläketilinä.
 • Tilille voit myös tehdä talletuksia vapaasti.
 • Hakemuksen voit tehdä lähimmässä konttorissa. Voit varata ajan soittamalla Nordea Asiakaspalveluun.
Ominaisuudet

AsuntoJousto-laina

 • Laina-aika on kymmenen vuotta. Sinä aikana sinun ei tarvitse lyhentää lainaasi - maksat vain korot kuukausittain. Kymmenen vuoden kuluttua sovimme kanssasi jatkosta.
 • Voit maksaa lainan pois milloin vain.
 • Lainan koron voit vähentää verotuksessasi, jos laina kohdistuu vakituisen asuntosi peruskorjaukseen tai tulonhankkimiseen.

AsuntoJousto-tili

 • Maksamme AsuntoJousto-tilillesi samaa talletuskorkoa kuin sinä maksat AsuntoJousto-lainastasi.
 • Tilin talletuskorko hyvitetään tilille vuosittain.
 • Tilin talletuskorkoa maksetaan lainan määrään asti.

Esimerkki: Otat lainaa 50.000 euroa, laina-ajaksi sovitaan 10 vuotta ja lainan koroksi 3,00 % (1/2017). Todellinen vuosikorko on 3,2 % ja siihen sisältyy 500 euron avausmaksu ja lainan maksuerän automaattinen veloitus 2,30 euroa/kk. Maksuerien lukumäärä on 120 kpl. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 65.773 euroa.

Kuluttajille ei myönnetä luottoja muussa valuutassa kuin euroissa.

Asuntoluotto määritellään valuuttaluotoksi, jos luotto myönnetään muussa valuutassa kuin sen Euroopan unionin jäsenvaltion tai Euroopan talousalueen kuuluvan valtion valuutassa, jossa kuluttaja asuu, taikka muussa sen valtion valuutassa, jossa kuluttaja saa tulonsa tai jossa hänellä on varoja, joista luotto on tarkoitus maksaa takaisin.

Valuuttariski syntyy, kun velallisen tulot ja luoton maksuun tarkoitetut varat eivät ole samassa valuutassa kuin luotto tai luotto ei ole velallisen asuinvaltion valuutassa. Valuuttariskillä tarkoitetaan valuuttojen keskinäisiä arvonmuutoksia. Luoton arvo tai maksuerän määrä voi laina-aikana nousta suhteessa velallisen tuloihin tai varoihin  tai asuinvaltion valuuttaan. Jos luotonottajan tulojen tai varojen valuutta laskee 20 prosenttia suhteessa euroon, luotonottaja saa varoituksen siitä, että luotonottajan luoton määrä nousee luotonottajan kansallisessa valuutassa.

Kuluttajaluottoehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Luotonhakijalla on vertailun helpottamiseksi oikeus saada ennen luottosopimuksen allekirjoittamista keskeiset luottoa koskevat tiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot –lomakkeella. Tiedot lomakkeella voivat olla asiakkaan pyytämillä tiedoilla tai tyypillisin arvoin laskettuja. Tällä sivustolla oleva lomake on laskettu tyypillisin tiedoin, mikä tarkoittaa sitä, että lomakkeessa on käytetty tälle luottotyypille tyypillistä euromäärää. 

Lomakkeen tiedot voivat olla joko luotonantajaa sitovia tai sitomattomia. Sitova lomake edellyttää myönteistä luottopäätöstä.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomake (pdf, 45 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Hinnat

AsuntoJousto
ErittelyHinta
Avausmaksu500,00 €
AsuntoJoustolainan ja -tilin korko 24.10.2013 alkaen*Nordea Prime + 2,20 %

AsuntoJoustolainan ja -tilin korko  ennen 24.10.2013 
avatuilla sopimuksilla

Nordea Prime + 1,90 %
AsuntoJoustolainan ja -tilin korko  ennen 16.11.2012
avatuilla sopimuksilla
Nordea Prime + 1,60 %
AsuntoJoustolainan ja -tilin korko ennen 1.9.2009
avatuilla sopimuksilla
Nordea Prime + 1,40 %
* Lainan todellinen vuosikorko on 3,4 %, kun lainan määrä on 50.000 euroa, laina-aika 10 vuotta ja lainan korko on 3,00 % (Nordea Prime 0,80 % 06/2016 + 2,20 %). Maksuerien lukumäärä 120. Perustamiskustannuksia todelliseen vuosikorkoon sisältyy avausmaksu 500 euroa sekä lainan maksuerän automaattinen veloitus 2,30 eur/kk. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 58 711 euroa.
Ehdot

Neuvoja asumisesta

Man sitting thinking by house  

Asumisen turvaa korkosuojauksella

Oikeiden korkosuojaus- tuotteiden avulla taloutesi kestää silloinkin, kun markkinakorot muuttuvat merkittävästi.

Woman looking out of window  

Kaksi vaihtoehtoa ottaa lyhennys-vapaat

LyhennysJousto antaa vapautta lainan maksuun kuukausittain. Lyhennysvapaa pidemmälle jaksolle. Katso kumpi sopii sinulle!