Premium Banking

Haluatko luotettavan kumppanin, joka auttaa sinua kokonaisvarallisuuden hoidossa kaikissa elämäntilanteissa? Yhdessä varainhoitajasi kanssa laadit kattavan suunnitelman varallisuutesi hoitamiseen, juuri sinun tarpeesi huomioiden. Katsotaan taloutesi kokonaiskuva, koska varallisuutesi ansaitsee enemmän.

 

Varallisuutesi ansaitsee neuvontaa

Omaisuutesi on todennäköisesti kiinni useammassa eri muodossa, esimerkiksi asunnossa, tileillä tai osakkeissa. Suunnitelmallinen kokonaisvarallisuuden hoito auttaa sinua jäsentämään omia tarpeitasi ja mahdollistaa tulevaisuuteen varautumisen. Autamme sinua samaan enemmän irti varallisuudestasi juuri sinun tarpeesi ja unelmasi huomioiden.

 

Varainhoitaja ja lakimies kumppaneinasi

Tuntuuko että olisi tarpeen pysähtyä hetkeksi omien pankkiasioiden äärelle? Maailma muuttuu hurjaa vauhtia ja informaatiotulva markkinoilla on valtava. Premium Varainhoitaja on kumppanisi säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa ja hän hoitaa varallisuuttasi kanssasi kokonaisvaltaisesti. Lisäksi Premium-lakimiehet ovat apunasi juridisissa asioissa.

 

Lisäarvoa säästämiseen

Arvostatko helppohoitoisuutta sijoituksissasi, vai haluatko hoitaa niitä itsenäisesti? Olemme räätälöineet Premium-asiakkaille useita erilaisia sijoitusratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja mahdollistavat erilaiset lähestymistavat sijoittamiseen. Oli ratkaisusi mikä tahansa, tuottamamme informaatio toimii raaka-aineena sijoittamiseen.