Nuoret (13-17 vuotta)

0 euroa

Electron-kortti ja pankkitunnukset

Nordeasta saat pankkipalvelut, joiden avulla raha-asioiden hoito sujuu helposti ja turvallisesti.

Päivittäiset raha-asiat Pankkipalvelut alaikäisenä Säästäminen Päivittäiset raha-asiat

Nordeasta saat pankkipalvelut, joiden avulla raha-asioiden hoito sujuu helposti ja turvallisesti.

Käyttötili palkkaa ja viikkorahaa varten

Pankkitili on perusta omien raha-asioiden hoitamiselle. Käyttötilille voit ohjata esimerkiksi kesätyöpalkkasi tai viikkorahasi. Suuremmat säästöt kannattaa siirtää parempikorkoiselle säästötilille.

Pankkitunnuksilla hoidat helposti pankkiasioitasi

15 vuotta täytettyäsi hoidat pankkitunnusten avulla pankkiasioitasi Mobiilipankissa, Verkkopankissa ja puhelimella. Voit mm. tarkistaa tilitietosi, siirtää rahaa tililtä toiselle ja maksaa laskuja.

Nordea Electron -kortti, joka käy kaikkialla maailmassa

Käyttötiliin kannattaa liittää Nordrea Electron -kortti. Sillä voit maksaa tililtäsi ostoksia ja nostaa käteistä automaateilta niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kortille voit määritellä haluamasi vuorokausikohtaiset maksu- ja nostorajat. Kun käytät korttiasi, oston tai noston euromäärä varataan tililtäsi.

Pankkipalvelut alaikäisenä

Alle 18-vuotiaana tarvitset pääsääntöisesti pankkipalvelujen avaamiseen vanhempiesi tai muiden edunvalvojiesi luvan.

Jos kuitenkin olet täyttänyt 15 vuotta

  • voit avata itsenäisesti Käyttötilin konttorissamme omia ansioitasi tai taskurahaa varten. Voit myös itse päättää, kenellä on käyttöoikeus tiliisi.
  • voit liittää Käyttötiliisi pankkitunnukset ja Nordea Electron -kortin. Saat ne alle 18-vuotiaana maksutta.
Kun täytät 18 vuotta sinun kannattaa liittyä Check-in-asiakkaaksi niin suuri osa päivittäispalveluista jatkuu ilmaisena ja saat monia muita rahanarvoisia neuvoja ja etuja.
Säästäminen

Säästämällä teet unelmistasi ja suunnitelmistasi totta

Onko haaveenasi digikamera, uusi fillari tai kännykkä kaikilla herkuilla? Säästämistä varten kannattaa avata oma tili, jolla säästösi kasvavat korkoa. Sille voit tallettaa säästöjäsi vaikka kuukausittain – tai vain silloin, kun sinulla on ylimääräistä rahaa.

EtuTili

Jos kuulut perheesi kanssa Etuohjelmaan, voit avata säästämistä varten EtuTilin. EtuTilin korko ja hinta määräytyvät sen mukaan, millä etuohjelmatasolla perheesi on.