Lapset (0-12 vuotta)

Mitä aiemmin ryhdyt säästämään lapsesi kanssa tai lastasi varten, sitä paremmin turvaat lapsesi tulevaisuuden.

Säästäminen Lahjavero Keskittäminen Säästäminen

Lapselle säästäminen on sijoitus tulevaisuuteen

Meillä Nordeassa sinulla on hyvät mahdollisuudet saada lapsen säästöt kasvamaan, olitpa sitten isä, äiti, isoisä, isoäiti tai kummi. Vaivattomimmin säästät tekemällä säästösopimuksen.

  • Keskittäminen kannattaa: koko perheen kuuluessa Etuohjelmaan myös lapselle on mahdollista avata Etutili. EtuTilin korko määräytyy perheen Etuohjelmatason mukaan.
  • Kun säästät säännöllisesti lapsen EtuTilille, säästöistä kertyy ajan mittaan sievoinen summa. Lapsen EtuTilille voit siirtää säästösopimuksella myös lapsilisät. Lahjoitamme jokaiselle vastasyntyneelle jopa 40 euron pesämunan, kun lapselle avataan oma tili, rahastosäästösopimus ja lapsilisät ohjataan Nordeaan.
  • Kun haluat saada lapsen varoille mahdollisimman hyvän tuottoennusteen pitkällä tähtäyksellä, sinun kannattaa valita rahastosäästäminen. Vaivattomin tapa on tehdä säästösopimus johonkin Nordean lähes viidestäkymmenestä rahastosta. 
Lahjavero

Vuoden 2017 alusta lähtien perintö- ja lahjavero kevenee. Uusi lahjaverotaulukko alkaa 5000 eurosta, eli ns. kolmen vuoden verollisen lahjan määrä nousee 5000 euroon. Tämä tarkoittaa, että voit säästää lapsellesi kolmen vuoden kuluessa yhteensä alle 5000 euroa, esim. 138 euroa kuukaudessa.

Keskittäminen

Koko perhe hyötyy raha-asioiden keskittämisestä

Liittymällä Etuohjelmaan saat merkittäviä etuja pankki- ja vakuutuspalveluistamme. Kun liität myös perheenjäsenesi Etuohjelmaan, koko perheen asiointi huomioidaan Etuohjelman tasoa määriteltäessä. Samalla saatte automaattisesti käyttöönne kaikki tasolle kuuluvat edut.

Liitä perheesi Etuohjelmaan

Liity Etuohjelmaan lähettämällä yhteystietosi liittymislomakkeella tai soittamalla Nordea Asiakaspalveluun.

Tulosta ja täytä Perheemme jäsenet -lomake (pdf, 969 KB) ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Postimerkkiä et tarvitse, vastaanottaja maksaa kirjeen postimaksun.

     Nordea 
     2426 Asiakaspalvelu
     Tunnus 5001230-2501
     00006 VASTAUSLÄHETYS

Voit tilata lomakkeen myös soittamalla Nordea Asiakaspalveluun tai lähettämällä postia verkkopankista.