Check-in (18-28-vuotiaille)

Check-in-asiakkaana saat hyvän startin taloutesi hoitoon sekä monia tuntuvia hintaetuja Nordean pankki- ja vakuutuspalveluista.

Check-in-asiakkuus Check-in asiakkaan edut Opiskelijan luottokorttietu Edut hinnoista Check-in-asiakkuus

Check-in-asiakkaana saat meiltä tuntuvia hintaetuja Nordean pankki- ja vakuutuspalveluista. Etuja saat mm. seuraavista tuotteista ja palveluista:

 • Nordea Electron ja Nordea Debit -kortti maksutta
 • Pankkitunnukset maksutta esim. verkkopankin ja mobiilipankin käyttöön
 • Asuntolainan järjestelypalkkio edullisemmin

Check-in-vakuutuspaketti, sisältäen matka-, koti- ja tapaturmavakuutukset

Asiantuntevat neuvojamme antavat käytännön vinkkejä päivittäiseen taloudenhoitoon ja auttavat suurempien elämänmuutosten yli. Käytännön vinkkejä päivittäiseen taloudenhoitoon saat seuraamalla nuorten neuvojien tiimiä snapchat:ssa @nordeasuomi.

Oman talouden suunnittelu? Opintojen aloittaminen? Opintojen rahoittaminen? Muutto omaan kotiin? Check-in asiakkaana saat henkilökohtaista ja korkealaatuista neuvontaa Nordea Asiakaspalvelussa. Mikäli haluat, että nuoriin asiakkaisiin erikoistunut neuvoja on sinuun yhteydessä, jätä yhteydenotto pyyntö yllä olevasta liity checkin-asiakkaaksi linkistä tai soita asiakaspalveluumme numeroon 0200 3000.

Oman taloudenhoito onnistuu vaivattomasti mobiilissa. Mobiilipankin ja tunnuslukusovelluksen avulla hoidat pankkiasiointisi turvallisesti. Tunnuslukusovelluksella maksat turvallisesti myös verkko-ostoksesi ja tunnistaudut muiden palveluntarjoajien palveluihin. Lataa sovellus iPhone, Android ja Windows Phone-puhelimiin sekä Android ja iPad-tablettiin mobiililaitteesi sovelluskaupasta.

Check-in asiakkaan edut

Check-in-asiakkaana saat monia tuntuvia hintaetuja Nordean pankki- ja vakuutuspalveluista. Käytössäsi on myös monia elämää helpottavia tuotteita ja palveluita.

Maksaminen ja päivittäiset raha-asiat

 • Nordea Electron, Nordea Debit ja pankkitunnukset maksutta
 • Uusi Nordea Credit maksutta vuoden ajan ja sen jälkeen 25 %:n alennuksella. Opiskelijana voit saada Nordea Credit -kortin 1500 euron luottolimiitillä, jos olet suorittanut vähintään 90 opintopistettä kotimaisessa yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa. Check-in-asiakkaana voit saada Nordea Credit -kortin kiinteällä 500 euron luottolimiitillä myös ilman opintopisterajoituksia, jos olet täyttänyt 20 vuotta.
 • Opintolaina pienemmällä järjestelypalkkiolla. Voit muuttaa opintolainasi maksuohjelmaa maksutta kerran vuodessa.

Omaan kotiin

 • Vuokravakuustilin avaus maksutta
 • Alennusta Asuntolainan ja ASP-lainan järjestelypalkkiosta

Säästämällä suunnitelmista totta

 • Verkkopankin Sijoittajan palvelu maksutta ensimmäiset 6 kuukautta
 • Säästösopimukseen perustuvat merkinnät Nordea-rahastoihin jopa maksutta

Check-in-vakuutus

 • Helppo, edullinen ja kattava vakuutuskokonaisuus 18-28 -vuotiaille
 • Saat matka-, koti- ja tapaturmavakuutuksen yhdessä paketissa. Check-in-paketti on jopa 20 % edullisempi vakuutusratkaisu kuin vastaavat tuotteet erillään ostettuina. Paketin hinta vaihtelee hieman riippuen iästä ja asuinpaikasta.

Check-in-vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, jonka asiamiehenä Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliike toimii.

Opiskelijan luottokorttietu

Korkeakouluopiskelijana voit saada luottokortin käyttöösi jo heti opiskelupaikan saatuasi. Haluamme tuoda joustavuutta sinun elämääsi tarjoamalla kotimaisissa yliopistoissa tai ammattikorkeakouluissa opiskeleville asiakkaillemme luottokortin jo heti opintopaikan vastaanotettuasi. Opintojen edetessä ja tarpeiden kasvaessa voit hakea korotusta luottolimiittiisi.

 • Yliopistossa, ammattikorkeakoulussa tai korkeakoulussa opintosi aloittaneena opiskelijana saat Stockmann tai TUOHI –kortin 2000 euron luottolimiitillä.
 • Yliopistossa, ammattikorkeakoulussa tai korkeakoulussa opintosi aloittaneena opiskelijana sekä check-in asiakkaana saat Nordea Gold kortin 2000 euron luottolimiitillä.
Edut hinnoista
Päivittäispalvelut

Check-inNormaali
Käyttötilin kuukausimaksu    0,00 €2,00 €
Pankkitunnukset0,00 €3,00 €
Nordea Electron0,00 €2,50 €
Nordea Debit0,00 €2,00 €
Nordea Credit, kuukausimaksullinen3,25 €4,30 €
Nordea Credit, vuosimaksullinen39,00 €52,00 €
Muut palvelut

Check-inNormaali
Sijoittajan palvelu *)0 € / kk4,00 €  / kk
Säästösopimukseen perustuvat merkinnät Nordea-rahastoihin0 %
merkinnän
määrästä
0 - 1 %
merkinnän
määrästä
Uuden opintolainan ensimmäinen nosto **)10,00 €
20,00 €
Asuntolainan järjestelypalkkio200 €0,4 % kuitenkin vähintään 300 €
Vuokravakuustilin avaus0,00 €40,00 €

*) Ensimmäiset 6 kk, jonka jälkeen normaalihinta.
**) Edellyttää, että asiakas on tehnyt nostosopimuksen.