Market comments & information

On this page we have gathered the latest market comments and information. In case you want to discuss your investments with our investment advisors, please send us a contact request. Please note that some of the information on this page is available only in Finnish.

Ajankohtaista markkinatilanteesta

Päivitetty 21.6.2022. Tälle sivulle koostamme tuoreimmat tiedot markkinatilanteesta. Päivitämme sivua vähintään kerran viikossa maanantaisin.

Markkinakommentti: Korkojen nousu on painanut sijoitusmarkkinoita

21.6.2022 – Alkuvuonna nähty voimakas korkojen nousu on kurittanut sekä osakemarkkinoiden arvostuskertoimia, että joukkolainojen arvoja. Tämä selittää maailmanlaajuisesta osakekurssien laskusta valtaosan. Hyvä puoli on se, että matalammat arvostuskertoimet ja korkeammat korot parantavat tuottonäkymiä jatkossa varsinkin, jos sijoitusaika on riittävän pitkä. Kun markkinat heiluvat, tärkeintä on pitää pää kylmänä ja pysyä omassa sijoitussuunnitelmassaan.

Lue alta tuore markkinakommenttimme, vastaukset seitsemään kysymykseen sijoittamisesta epävarmoina aikoina ja muut ajankohtaiset artikkelit.

Nordea varallisuudenhoito

Täältä löydät lisää markkinatietoa ja -kommentteja

Fed kiristää, markkinat natisevat | Nordea Pankki 20.6.2022

Oops! Accept Marketing cookies to view contents like this from Nordea

Yhdysvaltain keskuspankki teki poikkeuksellisen suuren koronnoston. Rahapolitiikkaa pitää kiristää nyt voimalla, jotta korkea inflaatio saadaan aisoihin. Onnistuuko rahapolitiikan kiristäminen ilman taantumaa?

Time to update your investment plan?

Book a meeting for investment advice.

Book meeting here