Nuorisoedut 19–25 -vuotiaille

Tarjoamme nuorisoasiakkaille helppoa ja turvallista pankkiasiointia sekä monipuolisia palveluja ja etuja elämäsi eri vaiheisiin. Kun elämässäsi tapahtuu, olemme mukana auttamassa.

Nuorisoasiakkaan edut (1.11.2020 alkaen)

Nuorisoasiakkuus on suunnattu 19-25 -vuotiaille asiakkaillemme. Nuorisoasiakkaana saat tuntuvia etuja päivittäispalveluista. Tarjoamme sinulle myös monipuolisen nuorisovakuutuksen, maksuttomia mobiilisovelluksia pankkiasiointiin, sekä monia muita arkea helpottavia palveluita.

Oletko alle 19-vuotias? Alle 19-vuotiaat saavat käyttötilin lisäksi maksutta Nordea Electron- ja Nordea Debit -kortit sekä pankkitunnukset mobiilipankin ja verkkopankin käyttöön. 

Maksuton Mobiili Plus -paketti

  • Nuorisoasiakkaille Mobiili Plus -paketti on maksuton, kun käytössä on mobiilipankin lisäksi tili ja kortti. Palveluiden avulla voit hoitaa pankkiasiasi milloin ja missä vain. Lataa vain Nordean mobiilipankki ja Tunnuslukusovellus älypuhelimeen tai tablettiin, ja olet valmis.
  • Mobiili Plus -paketti sisältää käyttötilit, 1-2 korttia*, pankkitunnukset sekä mobiili- ja verkkopankin.
  • Mikäli sinulla ei ole mobiilipankkia, saat Peruspaketin hintaan 4 €/kk, kun käytössäsi on verkkopankki, tili ja kortti*.
  • Muista kuin paketin sisältämistä palveluista maksat hinnaston mukaiset maksut.

*Pakettiin kuuluvat kortit: Nordea Electron, Nordea Debit, Nordea Credit ja Nordea Gold.

Lue lisää Mobiili Plus- ja Peruspaketista

Maksuttomat mobiilisovellukset

Kattava nuorisovakuutus

  • Helppo, edullinen ja kattava vakuutuskokonaisuus 18-28 -vuotiaille. 
  • Saat matka-, koti- ja tapaturmavakuutuksen yhdessä paketissa. Nuorisopaketti on jopa 20 % edullisempi vakuutusratkaisu kuin vastaavat tuotteet erillään ostettuina. 
  • Nuorisovakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy, jonka asiamiehenä Nordea Bank Oyj toimii. 

Lue lisää nuorisovakuutuksesta 

Benefits for university students

Studying is the best investment you can make in yourself and your future. Sign up as a university student customer to get the best prices and benefits.

Palvelemme sinua chatissa, somessa ja puhelimessa

  • Asiakaspalvelumme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä, kun tarvitset asiantuntijan neuvoja. Pääset tutustumaan asiakaspalvelun yhteystietoihin ja usein kysyttyihin kysymyksiin täällä.
  • Valtakunnallinen neuvojaverkostomme on käytettävissäsi, kun tarvitset asiantuntijan neuvoja esimerkiksi ASP-säästämiseen tai ASP-lainan hakemiseen.
  • Käytännön vinkkejä päivittäiseen taloudenhoitoon saat seuraamalla meitä Snapchatissa (@nordeasuomi), Instagramissa (@nordea_fi) ja Twitterissä (@Nordea_Aspa).

Mikäli olet 19-30 -vuotias korkeakouluopiskelija, voit liittyä korkeakouluopiskelija-asiakkaaksemme osoitteessa nordea.fi/opiskelija. Korkeakouluopiskelijana saat käyttöösi myös korkeakouluopiskelija-asiakkaan edut.

Nuorisoasiakkaan hinnat (1.11.2020 alkaen)

Nuorisoasiakkaan edut hinnoista

PäivittäispalvelupaketitNuorisoNormaali
Mobiili Plus -paketti*0,00 €4,00 €
Peruspaketti**4,00 €7,50 €

*Mobiili Plus -paketti: Edellytyksenä on, että käytössä on mobiilipankki, tili ja kortti. Mobiili Plus -pakettiin kuuluu käyttötilit, pankkitunnukset ja 1–2 korttia: Nordea Gold, Nordea Credit, Nordea Debit tai Nordea Electron.  Mobiili Plus -paketti sisältää myös verkkopankin käytön. 

**Peruspaketti: Edellytyksenä on, että käytössä on verkkopankki, tili ja kortti. Peruspakettiin kuuluu käyttötilit, pankkitunnukset ja 1–2 korttia: Nordea Gold, Nordea Credit, Nordea Debit tai Nordea Electron.

Paketteihin kuuluvien palveluiden hinnat, jos Mobiili Plus- tai Peruspaketti ei ole käytössä
Käyttötilin kuukausimaksu2,00 €/kk
Pankkitunnukset3,00 €/kk
Nordea Electron tai Nordea Debit2,50 €/kk
Nordea Credit tai Nordea Gold2,50 €/kk

Korkeakouluopiskelijan edut

Tarjoamme monipuolisia palveluita ja etuja opiskelijoille. Liity korkeakouluopiskelija-asiakkaaksi ja varmista itsellesi parhaat edut ja hinnat.

Lue lisää korkeakouluopiskelija-asiakkuudesta

Seuraa hiilijalanjälkeäsi Walletissa

Nordea Walletissa seuraat korttiostojasi reaaliaikaisesti ja saat kuukausittain yhteenvedon korttiesi käytöstä sekä ostostesi hiilijalanjäljestä.

Lue lisää Nordea Walletista

If You young customer’s insurance

If You young customer’s insurance is a comprehensive insurance package designed for 18–28-year-olds.

Read more about the If You young customer’s insurance