Nordean korttien tekstiviestipalvelu

Nordea Mastercard Credit- ja Gold -kortit, joiden numero alkaa 5225 ja 5228

Nordean Mastercard Credit ja Gold -kortinhaltijana voit saada puhelimeesi tekstiviestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan kortiltasi veloitetun ostoksen oikeellisuus. Tekstiviestillä voidaan myös sulkea kortti väärinkäytöstapauksissa.

Tekstiviestiin vastataan yhdellä kirjaimella valitsemalla tekstiviestissä annetuista vaihtoehdoista joko A tai B. 

Nets Oy lähettää tekstiviestin asiakasrekisteriinsä tallennettuun puhelinnumeroon. Jos puhelinnumerosi on muuttunut, ilmoita siitä Nordea-korttien asiakaspalveluun 09 6964 6011 ma-pe 8-20.

Palvelu koskee Nordea Bank Oyj:n myöntämiä Nordea Mastercard Credit ja Nordea Gold ‑korttiluottoja.

Nordea Visa Electron- ja Nordea Visa Debit -kortit

Nordea Visa Electron- ja Nordea Visa Debit -kortinhaltijana voit saada puhelimeesi tekstiviestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan kortiltasi veloitetun ostoksen oikeellisuus.

Tekstiviestiin vastataan yhdellä kirjaimella tekstiviestissä annetuista vaihtoehdoista joko A tai B. Mikäli ilmoitat ettet tunnista tapahtumaa, saat tarkempia ohjeita korttiin ja sen käyttöön liittyen uudessa viestissä. Mikäli vastauksen sisältö on virheellinen, vastaus viivästyy tai puuttuu, saat tästä erillisen tekstiviestin. 

Pankki lähettää tekstiviestin asiakasrekisteriinsä tallennettuun puhelinnumeroon. Jos puhelinnumerosi muuttuu, ilmoita siitä Nordea Asiakaspalveluun 0200 3000 ma-pe 8.00-20.00, la-su 10.00-16.00 . 

Tekstiviesteihin vastaaminen maksaa normaalin tekstiviestin hinnan. Palveluiden käyttöönotto ei edellytä kortinhaltijalta toimenpiteitä.