Tunnusluku (PIN)

Valitse kortillesi tunnusluku, jonka muistat. Tilaa haluamasi tunnusluku kätevästi verkkopankissa. Muista, että hyvä tunnusluku ei ole helposti arvattava.

Uuden korttisi tunnusluku

Haitpa sitten korttia konttorissa, verkkopankissa tai Nordea Asiakaspalvelussa, kun käytössäsi on henkilökohtaiset pankkitunnukset, voit valita kortille haluamasi tunnusluvun. Vaihtoehtoisesti korttiisi liitetään pankin muodostama tunnusluku.

Tunnusluvun uusi toimitustapa tuo helpotusta arkeen ja lomalle

Uuden korttisi tunnusluku voidaan nyt lähettää sinulle tekstiviestillä matkapuhelimeesi. Myös unohtuneen tunnusluvun voit saada tekstiviestillä soittamalla Nordea 24/7:ään 0200 3000 (pvm/mpm) tai käymällä Nordean konttorissa. Tunnusluvun toimitus tekstiviestillä on nopeaa ja helppoa. Vastaanotat tunnusluvun heti tilauksesi tehtyä pankille ilmoittamaasi matkapuhelinnumeroon. Katso kortin tunnusluvun uusintatilauksen eri toimitustapojen hinnat.

Muuta nykyisen korttisi tunnusluku

Muuta nykyisen korttisi tunnusluku mieleiseksesi. Muutoksen teet kätevästi verkkopankissa kohdassa Kortit > Kortin muokkaus ja uusinta. Samalla voit päivittää myös muita korttisi ominaisuuksia. Muutoksen yhteydessä korttisi uusitaan.

Neuvoja korteista

Woman in striped shirt by computer 

Maksa turvallisesti verkossa

Kun haluat tehdä ostoksia internetissä, rekisteröi korttisi verkkomaksukelpoiseksi.

Couple walking in the city 

Useita vaihtoehtoja

Voit hakea korttia verkkopankissa, konttorissa tai soittamalla Nordea Asiakaspalveluun.