Premium Banking

Autamme sinua tekemään onnistuneita päätöksiä varallisuutesi kasvattamisessa ja tarjoamme monia etuja. Saat oman varainhoitajan, jonka kanssa laadit kattavan suunnitelman varallisuutesi hoitamiseksi.

Premium Banking -asiakkuus Sijoitussuunnitelma Asiantuntijat apunasi Tietoa ja etuja Premium Banking -asiakkuus

Premium Banking on palvelu sinulle, jolla on säästöjä tai sijoituksia vähintään 80 000 euroa tai hyvät mahdollisuudet vaurastua.

Saat tueksesi oman varainhoitajan, joka auttaa sinua tekemään onnistuneita päätöksiä varallisuutesi hoidossa ja kasvattamisessa. Hän on yhteyshenkilösi myös muussa pankkiasioinnissa.

Varainhoitaja tekee kanssasi yksilöllisen säästämisen ja sijoittamisen suunnitelman, jossa kartoitetaan kaikki säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvät kysymykset. Hän myös auttaa sinua suunnitelman toteuttamisessa. Varainhoitaja seuraa ja arvioi kanssasi suunnitelmaa, jotta se vastaa tarpeitasi kaikissa elämäntilanteissa ja huomioi markkinoiden muutokset.

Tarvittaessa tukenasi ovat myös pankkilakimiehet, jotka katsovat tilannettasi laajemmin Varallisuus 360 –suunnitelman kautta. 

Sijoitussuunnitelma

Varainhoitajasi laatii kanssasi henkilökohtaisen säästämisen ja sijoittamisen suunnitelman. Se perustuu siihen, millainen sijoittaja olet ja mitkä ovat omat toiveesi ja tavoitteesi.

Suunnitelma sisältää mm.

 • oikein mitoitetun vararahaston
 • pitkäaikaisen vaurastumisen suunnitelman
 • räätälöidyn eläkesäästämisen ratkaisun
 • yksilölliset ratkaisut, mm. laajemman säästämisen ja sijoittamisen tuotevalikoiman.

Varainhoitaja seuraa ja arvioi kanssasi suunnitelmaa, jotta se vastaa tarpeitasi kaikissa elämäntilanteissa ja huomioi markkinoiden muutokset.

Asiantuntijat apunasi

Oma varainhoitaja apunasi

Oma varainhoitaja on yhteyshenkilösi pankkiin. Hän tuntee tilanteesi, kuuntelee ja auttaa sinua tukenaan Nordean koko organisaation asiantuntemus.

Varainhoitajasi laatii kanssasi kattavan suunnitelman varallisuutesi hoitamiseksi.

Tarvittaessa käytössäsi on myös pankkilakimies

Tukenasi on tarvittaessa myös omaisuudenhoitoon erikoistunut, paikallinen lakimies, jonka tavoitat varainhoitajasi kautta. Hän katsoo tilannettasi laajemmin Varallisuus 360 -suunnitelman kautta. 

Lakimies käy läpi elämäntilanteesi, tarpeesi, suunnitelmasi ja tavoitteesi sekä kokonaisvarallisuutesi ja ehdottaa tilanteeseesi sopivia konkreettisia toimenpiteitä. Niitä voivat olla esimerkiksi varallisuuden siirrot seuraaville sukupolville, testamentin laatiminen ja kiinteistökauppojen ja lahjoitusten teko.

Hinnat (sis. alv 24%)

 • Varallisuus 360 -palvelu (kartoitus, materiaali, yksilölliset toimenpide-ehdotukset):
  180 euroa
 • Pankkilakimiesten veloitus esimerkiksi testamentin tai avioehdon laatimista varten:
  210 euroa/tunti
Tietoa ja etuja

Premium Banking -asiakkaana pysyt ajan tasalla, sillä käytössäsi on monipuolista tietoa markkinoista, säästämisestä ja sijoittamisesta esimerkiksi verkkopankissa, Nordea Investorissa ja uutiskirjeissä.

Lisäksi saat kutsuja erilaisiin asiakastilaisuuksiin ja -tapahtumiin.

Käytössäsi on laaja valikoima säästämisen ja sijoittamisen tuotteita talletustileistä vakuutus- ja rahastotuotteisiin sekä sijoitusobligaatioihin. Osa tuotteistamme on räätälöity Premium Banking -asiakkaille.

Premium Varainhoitopalvelu

Premium Varainhoitopalvelu sisältää Premium Banking -asiakkaille räätälöityjä varainhoitorahastoja. Voit valita riskitasoosi sopivan ratkaisun ja salkunhoitaja huolehtii varojesi sijoittamisesta hajauttaen ne aktiivisesti tuotto- ja riskitavoitteen mukaan osake- ja korkomarkkinoille.

Varainhoitopalvelussa osakesijoitukset hajautetaan kansainvälisesti, ja samalla salkunhoitaja valitessaan sijoituksia hyödyntää Nordean vahvaa asiantuntemusta. Korkosijoitukset puolestaan hajautetaan laajasti erilaisiin yritys- ja valtionlainoihin.

Premium Varainhoito -rahastoja hallinnoi Nordea Funds Oy.

Oma luottokortti

Premium Banking -asiakkaan oma luottokortti on MasterCard Premium. Pääkortti sisältää Priority Passin, joka oikeuttaa neljään maksuttomaan käyntiin lentoasemien loungetiloissa. Loungekäynnin hinta on neljän maksuttoman käynnin jälkeen 24 euroa/henkilö. 

Kortti sisältää jopa 20 000 euron luottolimiitin sekä ulkomaanmatkavakuutuksen ja Tuoteturva-vakuutuksen. 

Kortti on ensimmäiset 6 kuukautta maksuton ja sen jälkeen vuosi- tai kuukausimaksullinen (90 euroa/v tai 7,50 euroa/kk). MasterCard Premium -kortin muiden lisäpalveluiden hinnat löydät Nordea Gold -kortin hinnastosta

Muita etuja

 • Vaivatonta puhelinasiointia vuorokauden ympäri Nordea 24/7:ssä, puh. 0200 3000 (pvm/mpm). Tunnistaudu pankkitunnuksillasi soittaessasi Nordea 24/7:ään – Premium Banking -asiakkaana pääset jonon ohi.
 • Nordea Henkilöturvan normaalihinnasta 15 %:n alennus.
 • Huoneistokeskuksen, SKV Kiinteistönvälityksen ja HUOM!-ketjun  normaalista välityspalkkiosta 15 %:n alennus ja normaalista asuntovuokrauksen välityksestä 10 %:n alennus.
 • Lisäksi Avainasiakkaiden alennukset päivittäis- ja sijoituspalveluista