Lapset (0-12 vuotta)

Mitä aiemmin ryhdyt säästämään lapsesi kanssa tai lastasi varten, sitä paremmin turvaat lapsesi tulevaisuuden.

Säästäminen Lahjavero Keskittäminen Säästäminen

Kun avaat lapsellesi ensimmäisen oman tilin, hän saa meiltä säästölippaan. Lippaan avulla on helppo opettaa lasta säästämään.

Kun säästölipas täyttyy, tilillä on tilaa lapsen säästöille. Tilillä säästöt kasvavat korkoa ja niiden karttumista voi seurata vaikkapa vanhempien verkkopankissa. Lapsen tiliin voi liittää myös verkkopankin katseluoikeuden, jolloin lapsen tilitapahtumien seurantaan on omat tunnukset.

Lapselle säästäminen on sijoitus tulevaisuuteen

Meillä Nordeassa sinulla on hyvät mahdollisuudet saada lapsen säästöt kasvamaan, olitpa sitten isä, äiti, isoisä, isoäiti tai kummi. Vaivattomimmin säästät tekemällä säästösopimuksen.

  • Keskittäminen kannattaa: koko perheen kuuluessa Etuohjelmaan myös lapselle on mahdollista avata Etutili. EtuTilin korko määräytyy perheen Etuohjelmatason mukaan.
  • Kun säästät säännöllisesti lapsen EtuTilille, säästöistä kertyy ajan mittaan sievoinen summa. Lapsen EtuTilille voit siirtää säästösopimuksella myös lapsilisät. Lahjoitamme jokaiselle vastasyntyneelle jopa 40 euron pesämunan, kun lapselle avataan oma tili, rahastosäästösopimus ja lapsilisät ohjataan Nordeaan.
  • Kun haluat saada lapsen varoille mahdollisimman hyvän tuottoennusteen pitkällä tähtäyksellä, sinun kannattaa valita rahastosäästäminen. Vaivattomin tapa on tehdä säästösopimus johonkin Nordean lähes viidestäkymmenestä rahastosta.
Lahjavero

Tällä hetkellä voimassa olevan perintö- ja lahjaverolain mukaan lahjaverosta vapaa on lahja, jonka arvo on alle 4 000 euroa. Voit täten säästää lapselle verovapaasti kolme vuoden kuluessa yhteensä alle 4 000 euroa. Tämä tarkoittaa, että voit lahjoittaa lapselle verovapaasti esim. 1 333 euroa vuodessa, 333 euroa neljännesvuodessa tai 111 euroa kuukaudessa.

Oikeanlaisilla vakuutuksilla turvaat perheesi talouden. Niiden avulla perheen talous kestää - silloinkin, kun tapahtuu jotain odottamatonta.

Taloudellista turvaa koko perheelle

Joskus lainan takaisinmaksu voi olla ylivoimainen tehtävä. Nordea Lainaturva on Nordeasta saamaasi lainaan liitettävä vakuutusturva. Se on edullinen tapa varmistaa, että lainasi takaisinmaksu sujuu suunnitelmien mukaan, vaikka elämäntilanne yllättäen muuttuisikin

Keskittäminen

Koko perhe hyötyy raha-asioiden keskittämisestä

Liittymällä Etuohjelmaan saat merkittäviä etuja pankki- ja vakuutuspalveluistamme. Kun liität myös perheenjäsenesi Etuohjelmaan, koko perheen asiointi huomioidaan Etuohjelman tasoa määriteltäessä. Samalla saatte automaattisesti käyttöönne kaikki tasolle kuuluvat edut.

Liitä perheesi Etuohjelmaan

Liity Etuohjelmaan lähettämällä yhteystietosi liittymislomakkeella tai soittamalla Nordea Asiakaspalveluun.

Tulosta ja täytä Perheemme jäsenet -lomake (pdf, 968 KB)Avautuu uuteen ikkunaan ja lähetä se alla olevaan osoitteeseen. Postimerkkiä et tarvitse, vastaanottaja maksaa kirjeen postimaksun.

     Nordea Pankki Suomi Oyj
     2426 Asiakaspalvelu
     Tunnus 5001230-2501
     00006 VASTAUSLÄHETYS

Voit tilata lomakkeen myös soittamalla Nordea Asiakaspalveluun tai lähettämällä postia verkkopankista.