Tarjoa asiakkaillesi maksut myös muista pankeista

Olemme tuoneet uudistettuun e-maksupalveluun toiminnallisuuden jolla voit tarjota asiakkaillesi maksut myös muiden pankkien tileiltä. Uudessa toiminnallisuudessa asiakas ohjataan omaan pankkiinsa, jossa hän kirjautuu sisään ja vahvistaa maksutoimeksiannon oman pankkinsa tutuilla työkaluilla, minkä jälkeen asiakas palaa verkkokauppaasi, aivan kuten aiemmin. 

Yksinkertaista e-/verkkopankkimaksujen hallintaa

Nordean uudistetun e-maksupalvelun avulla voit yksinkertaistaa e-/verkkopankkimaksujen hallintaa ja ylläpitoa. Tarvitset vain:

  • Yhden sopimuksen Nordean kanssa ja tilin Nordeassa jolle maksut tilitetään.
  • Yhden teknisen integraation – Nordean e-maksurajapinnan. Me hoidamme taustalla yhteydet muihin pankkeihin.
  • Tuetut pankit ovat: Ålandsbanken, Danske Bank, Handelsbanken, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Pankki, Säästöpankki ja S-Pankki.

Uudistuksen vaikutukset kauppiaalle

Uuden toiminnallisuuden – maksut muista suomalaisista pankeista - edellyttää yritykseltäsi Nordean e-maksurajapinnan päivitystä versioon v0005, muiden pankkien verkkopankkimaksujen (’nappien’) liikenteen ohjaamista Nordean e-maksurajapintaan, sekä e-maksupalvelun päivitettyjen sopimusehtojen hyväksymistä. 

Muista pankeista tehdyt maksut saapuvat yritysesi tilille Nordeassa seuraavana pankkipäivänä ja näkyvät normaaleina SEPA-maksuina.  Nordean asiakkaiden tekemät e-maksut saapuvat tilillesi välittömästi ja näkyvät, kuten aiemmin, e-maksusuorituksina. 

Uuden toiminnallisuuden aktivointi voi edellyttää toimenpiteitä, eli Nordean e-maksurajapinnan päivitystä, myös tekniseltä maksunvälittäjiltäsi tai integraatio-kumppaniltasi, mikäli käytät tällaista. Varmista rajapinnan päivityksen aikataulu ja ole yhteydessä tekniseen maksunvälittäjääsi tai integraatio-kumppaniisi.

Päivitetyt palvelu- ja rajapintakuvaukset löydät kohdasta Palvelukuvaukset, ja päivitetyt sopimusehdot kohdasta Ehdot.

Tehosta verkkokauppasi myyntiä

E-maksu on tärkeä osa toimivaa verkkokauppaa yhtenä maksu- ja laskutusvaihtona yrityksen asiakkaille. E-maksu soveltuu niin isoille kuin pienillekin yrityksille, myös julkisen sektorin toimijoille kuten kunnille ja viranomaisille.

E-maksulla voivat maksaa tavalliset kuluttajat – asiakkaasi – mutta se soveltuu myös yritysten maksutavaksi (kun yrityksen tili on Nordeassa). Maksaja tarvitsee vain pankkitunnukset sekä oman pankkinsa vahvan tunnistamisen välineet. Nordean asiakkaille nämä ovat Nordea ID -sovellus tai -laite.

E-maksun edut:

  • Tarjoamalla asiakkaillesi useampia maksutapoja, parannat usein myös myyntimahdollisuuksia.
  • Vähennät omia riskejäsi, kun asiakkaasi maksavat ostoksensa etukäteen.
  • Rahat tulevat nopeasti ja turvallisesti yrityksesi tilille, jolloin kassanhallinta tehostuu.
  • Asiakkaillesi helppo ja vaivaton tapa maksaa ostokset, sillä sen käytöstä ei aiheudu ylimääräisiä kuluja ostajalle.
  • Viitemaksu mahdollistaa tilaus-maksamisketjun automatisoinnin.
  • E-maksun palautustoiminnolla voit helposti ja nopeasti palauttaa asiakkaan maksaman maksun, jos et ole voinutkaan toimittaa tilausta.  
  • E-maksusopimusta voit hyödyntää myös mobiilissa kanavassa, uudistetun käyttöliittymän toimien jouhevasti myös mobiililaitteissa.
  • Uuden toiminnallisuuden myötä voit yksinkertaistaa e-/pankkimaksujen hallintaa sekä ylläpitoa.
Palvelu- ja rajapintakuvaukset
E-maksun käyttöönotto
Nordea-painikkeen käyttöohje

Käyttöönotto

E-maksun käyttöönottamiseksi yrityksesi tekee pankin kanssa sopimuksen e-maksu-palvelusta ja muista pankkiasiointiin tarvittavista maksuliikepalveluista.

Uuden – maksut muista pankeista – ominaisuuden käyttöönotto edellyttää e-maksupalvelun päivitettyjen sopimusehtojen hyväksymistä.

Painikkeen lisääminen Nordean e-maksua tai e-tunnistetta käyttäville verkkosivuille

Tämä tieto on tarkoitettu Nordean e-maksua tai e-tunnistetta käyttäville palveluntarjoajille.

Voit ladata Nordean logon e-maksupalvelua varten täältäAvautuu uuteen ikkunaan

Muiden pankkien logot voit ladata kyseisten pankkien verkkosivuilta.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä